گروه دوستان سوريه تلاش‌ها براي صلح در سوريه را تضعيف مي‌كند
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۷۹۰۵۰

گروه دوستان سوريه تلاش‌ها براي صلح در سوريه را تضعيف مي‌كند

لاوروف، وزير خارجه سوريه گفت كه اقدامات انجام شده توسط گروه موسوم به دوستان سوريه تلاش‌ها براي ايجاد صلح در سوريه را تضعيف مي‌كند.
به گزارش خبرنگار حوزه بين‌الملل «خبرگزاري دانشجو» به نقل از رويترز، سرگئي لاوروف، وزيرخارجه روسيه، گفت كه مجموعه موسوم به دوستان سوريه تلاش هاي صورت گرفته براي ايجاد ثبات و صلح در سوريه را تضعيف مي كند.

وي صبح امروز به خبرگزاري ايتارتاس گفت: در حال حاضر مجامع بين المللي از طرح صلح كوفي عنان حمايت مي كنند و در اين ميان تنها گروه دوستان سوريه مي باشد كه به دنبال مسلح كردن معارضان است.

وزيرخارجه روسيه افزود: خبرهايي از تصميمات اين گروه دريافت شده است كه حاكي از اقدام آنان براي از بين بردن تلاش ها براي تحقق رؤياي صلح در سوريه است.

لاوروف با بيان اينكه سخن گفتن از مسلح كردن معارضان نتيجه جز خونريزي بيشتر در سوريه ندارد، گفت كه معارضان سوري حتي اگر تا به دندان مسلح باشند، قادر به شكست ارتش سوريه نيستند.

اظهارات لاوروف چند روز بعد از برگزاري دومين كنفرانس دوستان سوريه در استانبول صورت مي گيرد كه با شركت دهها كشور عربي و غربي و در غياب روسيه و چين برگزار شد.
پربازدیدترین آخرین اخبار