موافقت اسرائيل با حضور نيروهاي امنيتي مصر در شبه جزيره سينا
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۷۹۳۰۲

موافقت اسرائيل با حضور نيروهاي امنيتي مصر در شبه جزيره سينا

منابع نزديك به تل آويو اعلام كردند كه با حضور نيروهاي امنيتي مصر در شبه جزيره سينا موافقت مي‌كنند.
به گزارش خبرنگار حوزه بين‌الملل «خبرگزاري دانشجو» به نقل از الجزيره،‌ منابع نزديك به تل آويو روز گذشته اعلام كردند كه با درخواست مصر براي حضور مجموعه هايي از نيروهاي امنيتي اين كشور در سينا موافقت مي كنند.

منابع اسرائيلي ادعا كرده اند كه همكاري مصر و اسرائيل در اين زمينه براي مقابله با تحركات تروريستي در شبه جزيره سينا است.

اين خبر در حالي منتشر شد كه نتانياهو، نخست وزير اسرائيل پنجشنبه گذشته تهديد كرده بود كه «اسرائيل تهديد كنندگان خود را هدف قرار خواهد داد.»

وي همچنين با ادعاي اينكه شبه جزيره سينا اكنون تبديل به «منطقه تروريستي» شده است،‌ گفته بود كه مراكز نظامي اسرائيل بر اين باور هستند كه اين منطقه تبديل به محلي براي پرتاپ موشك هاي «تروريست ها» شده است.

يك مقام امنيتي- نظامي در اسرائيل نيز ضمن تاكيد بر عدم ثبات روزافزون در منطقه سينا و با اشاره به پرتاپ موشك از اين منطقه به شهرك ايلات در اسرائيل، از آنچه ظهور گروه هاي تروريستي در اين منطقه مي خواند،‌ ابراز نگراني كرد.

اين در حالي است كه مقامات مصري پرتاپ موشك از خاك اين كشور به سمت اسرائيل را تكذيب كرده و وزير خارجه مصر تاكيد كرد كه اين موشك ها از سينا به سمت اسرائيل پرتاپ نشده اند.

اسرائيل بعد از وقوع انقلاب مصر، پيش از اين نيز از تهديد امنيت اسرائيل از طريق مرز سينا ابراز نگراني كرده و اقدام به ديواركشي در اين مرز كرده است.
 
مقامات نظامي در اسرائيل همچنين از تغيير در ماهيت فعاليت هاي ضد اسرائيلي در اين منطقه طي دو سال اخير خبر داده و مي گويند كه عدم ثبات در اين منطقه طي سال هاي اخير براي امنيت اسرائيل بسيار خطرناك است و اين امر شبه جزيره سينا را در سال هاي آينده تبديل به منطقه ديگري از نظر اسرائيل خواهد كرد.
پربازدیدترین آخرین اخبار