«روز خرگوش» براي اولين بار در نمايشگاه كتاب ارائه مي شود
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۸۱۸۷۶
سبد هلوهاي نمايشگاه كتاب - 14

«روز خرگوش» براي اولين بار در نمايشگاه كتاب ارائه مي شود

نويسنده رمان «روز خرگوش» گفت: اين رمان براي اولين بار در نمايشگاه كتاب ارائه مي‌شود، اين رمان راجع به ...
بلقيس سليماني در گفت‌وگو با خبرنگار فرهنگي «خبرگزاري دانشجو»، از ارائه آخرين كتابش در بيست و پنجمين نمايشگاه بين المللي كتاب تهران خبر داد و گفت: رمان «روز خرگوش» براي اولين بار در نمايشگاه كتاب ارائه مي شود.
 
وي درباره موضوع اين رمان گفت: در اين رمان زندگي يك زن ميانسال در شهر تهران به تصوير كشيده شده است.
 
اين نويسنده گفت: اين كتاب توسط نشر چشمه در نمايشگاه كتاب عرضه مي شود.
 
لازم به ذكر است، نشست نقد و بررسي اين رمان پنج‌شنبه 7 اردیبهشت از ساعت 16 در فرهنگسرای اخلاق واقع در در خیابان پیروزی، خیابان شکوفه خیابان شهید کاظمی، جنب پارک گلزار برگزار می‌شود.
 
داستان «روز خرگوش» داستان ساده و خوشخوانی است، داستان دلمشغولی‌ها و ذهنیت‌های یک زن میانسال در تهران که هم مترجم است و هم از روی تفنن مسافرکشی می‌کند.
 
در بخشی از این رمان می‌خوانیم: «از خيابان فروردين وارد ميدان انقلاب می‌شوم، ميدان مثل هميشه شلوغ است. اين همان جايي است که فکر می‌کنم تهران را به دو قسمت تقسيم مي‌کند، نه به شمال و جنوب جغرافيايی که به مردماني شمالی و جنوبی، نه حتا به شمال‌شهری و جنوب‌شهری که معنايی کم‌وبيش ايدئولوژيک و سياسی دارد، که به شمال و جنوب فرهنگی. چهره‌هايی که در قسمت جنوبی ميدان مي‌بينی از جهت ظاهر و خطوط چهره و حرکت اعضاي بدن و نوع پوشش و حتا هاله‌ی اطراف‌شان با مردمان قسمت شمالي ميدان متفاوت هستند. اين‌جا در اين بخش از ميدان چيزي از حاشيه، از روستا، از شهرستان حضور دارد. انگار اين بخش از شهر گلوگاه آمدوشد مردمان حاشيه‌ای و غيرتهرانی است.»
پربازدیدترین آخرین اخبار