کد خبر:۱۸۳۵۱۳
وزارت خارجه سوريه:
دمشق به تلاش براي موفقيت ماموريت ناظران سازمان ملل متعهد است
سخنگوي وزارت خارجه سوريه با تاكيد بر اينكه دمشق به تلاش براي موفقيت ناظران سازمان ملل متعهد است، گفت: اين موفقيت تنها به دولت سوريه وابسته نيست.
به گزارش خبرنگار حوزه بين الملل «خبرگزاري دانشجو» به نقل از روزنامه السفير، وزارت خارجه سوريه اعلام كرد كه دمشق به طور شفاف داراي تعهد به تلاش براي موفقيت ناظران سازمان ملل در سوريه است.
جهاد مقدسي، سخنگوي وزارت خارجه سوريه با تاكيد بر التزام سوريه به همكاري با ناظران سازمان ملل گفت: اما «واقعيت هاي سياسي نشان مي دهد موفقيت اين ماموريت تنها به دولت سوريه وابسته نيست.»
وي با بيان اينكه آمدن ناظران سازمان ملل به سوريه پيش از آن كه يك مسئله بين المللي يا مربوط به اعراب باشد، يك مسئله مربوط به خود سوري هاست، گفت: تنها بخشي از مسئوليت موفقيت ناظران به عهده دولت سوريه است.
مقدسي كه با خبرگزاري الشرق الاوسط مصر گفت و گو مي كرد، گفت: «بحران سوريه يك مسئله مركب و پيچيده است كه كشورهاي مختلف به دنبال مداخله در آن به اشكال مختلف و به صورت مستقيم و غيرمستقيم هستند.»
سخنگوي وزارت خارجه سوريه با اشاره به اظهارات و مواضع برخي كشورهاي منطقه در مورد حمايت تسليحاتي از معارضان گفت: آنچه اكنون سوريه از آن رنج مي برد، تغيير دادن واقعيت ها در انعكاس اخبار وقايع اين كشور است.
در همين حال روز گذشته و همزمان با وقوع چند انفجار تروريستي در شهر ادلب و دمشق در سوريه، عربستان و تركيه بار ديگر نسبت به وقايع سوريه اعلام موضع كردند.
عربستان روز گذشته از مجامع بين المللي خواست «از دادن فرصت ديگري به دولت سوريه خودداري كنند.»
شوراي امنيت ملي تركيه نيز با صدور بيانيه اي خواستار توقف خشونت ها در سوريه در اسرع وقت شد.
اين بيانيه بر حمايت آنكارا از ماموريت كوفي عنان و لزوم اجراي همه بندهاي طرح صلح شش ماده اي تاكيد كرده است.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰