کد خبر:۱۸۴۷۰۹
بسیج دانشجویی استان همدان رتبه نخست اردوهای جهادي کشور را كسب كرد
سرپرست بسیج سازندگی همدان گفت: بسیج دانشجویی استان همدان سال گذشته رتبه نخست کشوری در خصوص اردوهاي جهادي را كسب كرد.
شهرام صادقی در گفتوگو با خبرنگار «خبرگزاري دانشجو» در همدان، اظهار داشت: 60 گروه دانشجویی از دانشگاههای استان با هماهنگی روسای دانشگاهها و بسیج دانشجویی استان همدان سال گذشته به مناطق محروم اعزام شدند.
وي تصريح کرد: جوانان دانشجو و بسیجیان از سال 79 چند گروه جهادی را راهاندازی کردند و به مناطق محروم اعزام شدند.
سرپرست بسیج سازندگی استان همدان بیان داشت: در سال 79 دانشجویان با حرکتی خودجوش دوباره اقدامات محرومیتزدایی را آغاز کردند و همین امر باعث شد که مقام معظم رهبری در همان سال دستور تشکیل سازمان بسیج سازندگی را صادر کنند و در سال 86 نیز مجلس شورای اسلامی اختیارات بسیج را اصلاح کرد و طبق اصل 147 قانون اساسی و بسیج سازندگی و ردههای تابعه به عنوان مجری طرحهای عمومی و دولتی محسوب شدند.
صادقي ادامه داد: از سال 79 به بعد حرکت بسیج سازندگی توسعه یافت و در 31 شهریور ماه سال 89 در دیدار جهادگران با مقام معظم رهبری، ایشان از این حرکت اظهار رضایت کردند.
وي ابراز داشت: با شرکت دادن همه اقشار در برنامههای بسیج سازندگی حرکت خوبی آغاز شد که در سال گذشته منجر به عملکرد خوب و روشنی از بسیج سازندگی شد.
سرپرست بسیج سازندگی همدان با بیان اینکه در سال گذشته بسیج دانشجویی استان در رتبههای نخست کشوری قرار داشت، گفت: 60 گروه دانشجویی از دانشگاههای استان با هماهنگی رؤسای دانشگاهها و بسیج دانشجویی استان همدان به مناطق محروم اعزام شدند كه اميدواريم در سال جديد نيز بسیج دانشجویی و ساير سازمان ها در اين راستا با موفقيت وارد عمل شوند.
صادقی یادآور شد: بخش اعظمی از کارهای اردوهای جهادی برنامههای فرهنگی، آموزشی و خدمات بهداشتی است.
وی ادامه داد: در سال جاری 30 درصد اردوهای جهادی محلات باید توسط خواهران تشکیل شود و در زمینههای آموزشی و فرهنگی و اشتغال موقت و خدمات بهداشتی درمانی فعالیت کنند.
سرپرست بسیج سازندگی همدان گفت: شرکت دادن تمام بسیجیان پایگاههای مقاومت حداقل یک روز در اردوهای جهادی از جمله برنامه هاي امسال است.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.