کد خبر:۱۸۴۸۳۴
با شکست احزاب سوسیالیست و محافظه کار؛
یونانیها با طرح ریاضت اقتصادی اروپا مخالفت کردند
نتیجه نهایی انتخابات پارلمانی یونان حاکی از «نه» مردم این کشور به طرحهای ریاضت اقتصادی و دریافت وام از سوی اروپاییهاست.
گروه بینالملل «خبرگزاری دانشجو»؛ احزاب مخالف سیاست های ریاضتی در یونان به پارلمان این کشور راه یافتند و علاوه بر ورود حزب نئونازی های یونان، حزب چپ افراطی یونان به نام سیریزا توانست به عنوان دومین حزب به پارلمان راه یابد.
رهبر این حزب با ابراز امیدواری برای ایجاد یک دولت چپ گرا در این کشور، گفت: اولویت ما در این دوره حساس عمل کردن به خواست مردمی است که به ما رای دادند و برای این کار از همه توان خود برای محکوم کردن توافقات صورت گرفته درباره بدهی ها و برنامه های ریاضت اقتصادی استفاده خواهیم کرد.
در این انتخابات حزب دموکراسی نوین به رهبری آنتونیو ساماراس به عنوان نخستین حزب البته با کمتر از 20 درصد آراء به پارلمان راه یافت.
رهبر حزب دموکراسی نوین می گوید: حزب من آماده است همه مسئولیت های تشکیل دولت را با حضور دیگر احزاب برای رسیدن به دو هدف به عهده گیرد.
نخست ادامه حضور یونان در منطقه پولی یورو و دیگری تغییر سیاست های ریاضتی که ناشی از کمک های دریافتی است و امیدواریم بتوانیم به رشد اقتصادی برسیم و کشور را به آرامش بازگردانیم.
با توجه به خشم رای دهندگان نسبت به صرفه جوییهای ریاضتطلبانه بسیاری از احزاب کوچک مانند سیریزا مایلند توافقنامه با اتحادیه اروپا را فسخ کنند.
حزب کمونیست ک ک ای با 8.5 درصد رای خواهان بیرون رفتن از اتحادیه اروپا است و نئونازیها هم میگویند که دیگر نمیخواهند یونان سراپا در خدمت باز پس دادن بدهیهای این کشور باشد.
در همین حال وزیر دارایی آلمان ولفگانگ شائوبل گفت: اگر دولت تازه یونان زیر بار تعهدات خود نرود این کشور تاوان این تصمیم را خواهد پرداخت.
بسیاری از مردم یونان از سیاست های ریاضت اقتصادی دولت ائتلافی ناراضی بودند که وام دهندگان جهانی، آنها را وادار به پذیرش آن کرده بودند.
نتایج انتخابات نشان داد که مردم یونان دولت ائتلافی را بخاطر اوضاع اقتصادی تنبیه کرده اند. سوسیالیست ها و محافظه کاران در دو سال گذشته یونان را به کشوری تبدیل کردند که وام گرفتن معتاد شده است.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.