راهپیمایی نمازگزاران در اعتراض به طرح الحاق بحرین به عربستان
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۸۷۰۲۵
بعد از اقامه نماز جمعه صورت گرفت؛

راهپیمایی نمازگزاران در اعتراض به طرح الحاق بحرین به عربستان

نمازگزاران تهرانی همزمان با سراسر كشور بعد از اقامه نماز جمعه در اعتراض به طرح الحاق بحرین به عربستان راهپیمایی کردند.
به گزارش خبرنگار سیاسی «خبرگزاري دانشجو»، نمازگزاران تهرانی امروز بعد از اقامه نماز جمعه در اعتراض به طرح الحاق بحرین به عربستان سعودی تظاهرات كرده و خشم و انزجار خود را علیه رژیم‌های دست‌نشانده آل‌خلیفه و آل‌سعود اعلام کردند.
 
نمازگزاران تهرانی با تجمع مقابل درب دانشگاه تهران راهیمایی و اعتراض خود را با شعار‌های «یا ایها المسلمون اتحدوا اتحدوا»، «مرگ بر آمریکا»، «مرگ بر اسرائیل» و «هیات منه الذله» و  آغاز کردند.
 
گفتني است، مردم قزوین نيز بعد از اقامه نمازجمعه با برگزاری راهپیمایی از محل مسجد النبی تا میدان آزادی این شهر ضمن محکوم کردن طرح نابخردانه آل خلیفه و آل سعود مبنی بر الحاق بحرین به عربستان سعودی از مردم مظلوم بحرین دفاع کردند.

نمازگزاران دیگر شهرهای استان قزوین هم در حمایت از مردم بحرین راهپیمایی کردند.

همچنين نمازگزاران جمعه در سراسر گیلان پس از پایان این فریضه الهی در حمایت از انقلاب مردم بحرین و محکومیت طرح الحاق این کشور به عربستان سعودی راهپیمایی کردند.

«مسلمان بحرینی تو رهرو حسینی»، «فریاد هر ایرانی حمایت از بحرینی»، «مرگ بر آل سعود خائن»، «نوکری آمریکا راه آل سعود است» و «مرگ بر اسرائیل» ازشعارهایی بود که گیلانیان در حمایت از مردم بحرین سر دادند.
پربازدیدترین آخرین اخبار