کد خبر:۱۸۷۵۹۳
مديركل امور بانوان و خانواده استانداري فارس:
مسئله بیحجابی با برخوردهای فیزیکی حل نميشود
مديركل امور بانوان و خانواده استانداري فارس با بیان اینکه ظهور بدحجابی به جای بیحجابی تنها مختص به فصل گرما نیست، گفت: مسئله بیحجابی با برخوردهای فیزیکی حل نميشود.
ناهید شمس در گفتوگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در شیراز، با اشاره به تبیین حجاب به عنوان فرهنگ فاطمی در جامعه اظهار داشت: ستادی در رابطه با موضوع عفاف و حجاب در استان راه اندازی شده و کارهای کوتاه و بلند مدتی را در دستور کار قرار داده ایم.
وی افزود: تعدادی نیروی مبلغه برای این مسئله در تیرماه آموزش می بينند که اين موضوع در رابطه با کاهش بی حجابی در استان موثر خواهد بود.
مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری فارس با اشاره به اینکه در این ستاد بخش های مختلفی چون اماکن، نیروی انتظامی، بازرگانی و ادارات حضور دارند، خاطرنشان کرد: یک اتاق فکر در این زمینه برای ارائه فرم لباس ها نیز در این ستاد تشکیل شده است.
ظهور بدحجابی به جای بی حجابی تنها مختص به فصل گرما نیست
شمس با بیان اینکه ظهور بدحجابی به جای بی حجابی تنها مختص به فصل گرما نیست، تصریح کرد: قطعا با برخوردهای فیزیکی مسئله بی حجابی حل نخواهد شد.
وی با اشاره به تغییر نگرش مردم و بالا بردن سطح آگاهی آن ها و همچنین متوجه کردن آن ها با آسیبهایی که بدحجابی به کانون خانوداه و جامعه می زند، تصریح کرد: باید مردم را به سمتی کشاند که خود تمایل دارند و با نگرش مثبت به این مسئله پوشش مناسب را انتخاب کنند.
گاهی اوقات موازی کاری های سلیقه ای در برخورد با مسئله حجاب صورت می گیرد
مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری فارس اذعان داشت: بعد از انقلاب اسلامی تمامی تلاش های صورت گرفته نیز بر همین اساس بوده؛ اما گاهی اوقات موازی کاری های سلیقه ای در برخورد با این مسئله صورت می گیرد، در حالی که دشمن با تمام قدرت خود در حال پیش روی است که با تشکیل این ستاد راه مقابله ای با این موضوع را به وجود خواهیم آورد.
شمس ادامه داد: برنامه ریزی این ستاد از مهد کودک تا دانشگاه است که برای تمام اقشار مردم در سطح جامعه برنامه ریزی عمومی دارد.
وی با بیان اینکه اگر ما به مسئله دانشگاه بپردازیم و مدرسه را کنار بگذاریم اشتباه و برعکس آن نیز گویای همین مسئله است، گفت: امیدواریم با یک بسته آموزشی و فرهنگی کامل برای تمامی اقشار پاسخگو نیازهای جامعه باشیم.
مدیرکل دفتر امور بانوان و خانواده استانداری فارس با بیان اینکه از تمامی توان فرهنگی استان باید استفاده شود، عنوان کرد: با توجه به اینکه شیراز سومین حرم اهل بیت(ع) است و با یکی یا دو برنامه که از طریق بخش فرهنگی یا نیروی انتظامی جوابگو نیستف نمی شود به تنهایی در مسئله حجاب ورود پیدا کرد.
مراکز با سلیقه های متنوع و مختلف مردم هماهنگ باشند
شمس با بیان اينكه ما انتظار نداريم همه زنان استان چادری شوند و در عین حال انتطار این را هم نداریم که شیراز شهر سومین حرم اهل بیت(ع) فضایی غیر قابل تحمل برای مردم باشد، گفت: در جایی که متخلف آسیب می رساند، باید نیروی انتطامی طبق قوانین کشور شیوه سلبی را به کار ببرد.
وي بیان کرد: برنامه ریزی های این ستاد به گونه ای است که موازی کاری های سلیقه ای را کاهش و شیوه های برخورد مناسب را ارائه کند.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰