کد خبر:۱۸۸۴۳۲
سومين شب دهه خط امام (ره)؛
عزتشاهي عنوان كرد: نامهای که امام(ره) پاسخ آن را نداد / بایکوت آیتالله صدر توسط مجاهدين خلق / چرا با هادي غفاري برخورد نميشود؟
يكي از مبارزان انقلاب با اشاره به حمايتهاي هادي غفاري از فتنه گفت: اين آدم كه از كروبي دفاع مي كرد و سپس انبار اسلحهاي از او يافتند چرا بايد...
به گزارش خبرنگار سياسي «خبرگزاري دانشجو»، عزت الله شاهي عصر جمعه در سومين شب دهه خط امام(ره) گفت: اين توده مردم بودند كه با شور و نشاط خود انقلاب را به پيروزي رساندند و كسي نبايد خود را قيم انقلاب بداند.
وي با اشاره به اينكه اكثر افرادي كه در راس قضاياي قبل از انقلاب بودند به دنبال باند و كار خود بودند، خاطرنشان كرد: برخي از اين افراد اجازه مطرح كرده اسم امام و شريعت را در مساجد نميدادند و تا انقلاب به پيروزي رسيد گفتند ما انقلاب كرديم.
اين مبارز انقلابي افزود: برخي از فعالان انقلابي پس از انقلاب با نوشتن نامه به حضرت امام(ره) مخالفت صريح خود را از اعدام ماركسيستها و ضد انقلاب ها اعلام كردند كه حضرت امام(ره) پاسخ هيچ كدام از آنها را نداد.
عزت الله شاهي تصريح كرد: اين افراد در سال 51 خواستند وجوهاتي به خانوادههاي اين افراد برسد كه حضرت امام اجازه دادند كه يك سوم از وجوهات به جيب خانواده زندانيان مسلمان برود.
وي با بيان خاطرهاي از جذب جوانان توسط امام سخن گفت و ادامه داد: 15 خرداد كه برخي دانشجويان با حضرت امام(ره) ديدار داشتند دو نفر از همراهان از حضرت امام(ره) خواستند كه امر به معروف كنند و به برخي از آن جوانان بگويند كه ريش خود را نتراشند.
اين مبارز انقلابي افزود: جالب بود كه آن افراد مشكل اسلام را ريش ميدانستند در حاليكه حضرت امام(ره) نظر به جذب جوانان و به خط آوردن آنها داشتند.
عزت الله شاهي با اشاره به يكي از كارهاي اصلي خود اظهار داشت: اگر دانشجويي را ميگرفتند اعلاميهاي را از طرف حوزه علميه چاپ كرده و رژيم را از طرف روحانيت محكوم ميكرديم و اگر طلبهاي را ميديدم دستگير كردهاند از طرف دانشگاههاي مختلف رژيم را محكوم ميكرديم.
وي هدف از اين كار را وحدت بين اين دو قشر برشمرد و از مثبت بودن اين اقدام در آن زمان سخن گفت.
اين مبارز انقلابي با اشاره به اينكه در سال 50 سازمان چريكهاي فدائي خلق ايران تشكيل شد، اضافه كرد: در زندان قزل قلعه دو گروه مذهبي (نمازخوانها) و غيرمذهبي (نمازنخوانها) به وجود آمد كه مذهبيها به مجاهدين خلق و غيرمذهبيها به كمونيست ميپيوستند كه البته هر دو گروه وحدت استراتژيك داشتند.
عزت الله شاهي سران مجاهدين مثل بازرگان و طالقاني را از نهضت آزادي دانست و خاطرنشان كرد: سال 57 بازرگان به نجف رفت تا تاييد شوراي سلطنت را از حضرت امام(ره) بگيرد؛ چرا كه شاه در آن زمان خود را باعث وحدت كشور ميدانست و اين امر حتي بر برخي از مراجع نيز مشتبه شده بود كه كندوي زنبور سلطان دارد چرا مملكت سلطان نداشته باشد.
وي با اشاره به اينكه مجاهدين خلق برخي از مسائل مذهبي را قبول نداشتند، افزود: مسئله امام زمان (عج الله)، خمس و اقتصاد اسلامي از اين دست هستند كه حتي دو كتابي كه آيت الله صدر به نام «اقتصاد ما» به چاپ رسانده بود را بايكوت و آن را ديدگاهي سرمايهداري اعلام كرده و ديدگاههاي اقتصادي خود را در قالب كتابي به نام اقتصاد به زبان ساده مطرح كردند.
اين مبارز انقلابي ادامه داد: شب ازدواج به همسرم گفتم، گول زندان رفتن و بهشتي بودن من را نخورد؛ زيرا 50 درصد از زندانيان قبل از انقلاب ماركسيسم بودند و از آن 50 درصد باقيمانده 20 تا 30 درصد قطعاً جهنمي هستند.
عزت الله شاهي با اشاره به بايكوت كردن متفقين مجاهدين خلق در زندانها تصريح كرد: اين بدترين اتفاق در زندان بود؛ چرا كه در اين شرايط هيچ كس حاضر نبود پيش شما بنشيند و حتي جواب سلام شما را بدهد، برهمين اساس معتقدم خيلي از افراد به دليل همين رفتار غلط به سمت ساواك گرايش پيدا كردند.
وي تصريح كرد: بعد از سال 55 كه اين گروه آرم عوض كردند و خود را گروه پيكار ناميدند خيليها بينماز شدند؛ چرا كه مسعود رجوي خواسته بود تقيه كند و الان كه استراتژي سازمان تغيير پيدا كرده ماركسيست شوند.
اين زنداني زندانهاي ستمشاهي با اشاره به جو به وجود آمده در بين روحانيت آن زمان گفت: برخي آقايان از جمله هاشمي، طالقاني، مهدوي كني و انواري، خواستند اشتباه خود را مبني بر اتحاد كمونيستم و مسلمان جبران كنند از اين رو دستور اسلام درباره نجس بودن كمونيستها را مطرح و خواستار جدايي اين دو از هم شدند.
عزت الله شاهي افزود: آنها متذكر شدند حتي اگر مجاهدين جدا نشوند افراد ديگر بايد از مجاهدين جدا شوند كه البته مجاهدين زير بار نرفته و اتهام بياساس دست به يكي كردن آقايان با ساواك را مطرح كردند.
وي با اشاره به فتواي آقايان درباره بخشش گذشته مجاهدين و تنها سروكار داشتن با مسعود رجوي اظهار داشت: اين اشتباه بزرگي بود؛ چرا كه به طور مثال سعيد محسن، كتاب «اقتصاد ساده» را نوشت و اين التقاط از ابتدا مطرح بود و البته يك عده از اين آقايان فتوا دادند كه بعد از انقلاب حكومت جبههاي تشكيل شود و هر گروه براساس ميزان مشاركت خود بر انقلاب سهم ببرد كه از جمله آنها ميتوان به كمونيستها و نهضت آزادي اشاره كرد.
اين مبارز انقلابي در ادامه از احترام ساواك به طالقاني گفت و تصريح كرد: با توجه به اينكه ساواك به طالقاني به چشم يك رجل سياسي نگاه ميكرد و نه يك روحاني، غذاي مخصوص براي او ميآوردند و به او اجازه ملاقات ميدادند در چنين شرايطي طالقاني نيز گرايشاتي به اين سمت داشت.
عزت الله شاهي گفت: سازمان مجاهدين خلق از حضرت امام(ره) خواستند تا نمايندهاي را به آنها معرفي كند كه ايشان با اصرار آنها راستي كاشاني را فرستادند كه البته بيش از يك سال با او نتوانستند كار كنند.
وي با اشاره به برخي مسئولاني كه داعيه در خط امام بودن را دارند، اضافه كرد: رهبري در خط امام(ره) است و بايد ديد آنها چقدر در خط رهبري هستند افرادي مثل كروبي و محتشمي كه خود را برتر از رهبري ميدانند حرفها و اعمال مجاهدين را تكرار ميكنند.
اين مبارز انقلابي با اشاره به حمايتهاي هادي غفاري در فتنه سبز خاطرنشان كرد: اين آدم كه تماماً از كروبي دفاع مي كرد و در مطلبي به رهبري توهين كرده بود و سپس انبار اسلحهاي از او يافتند چرا بايد همچنان سيستم به اين موضوع توجهي نداشته باشد.
عزت الله شاهي رهبري حضرت آيت الله خامنهاي را از الطاف خفيفه الهي برشمرد و ادامه داد: قطعاً كسي قدرت مديريت ايشان را در مسائل مختلف داخلي و بين المللي ندارد و اگر شخصي بهتر از ايشان پيدا شود يقيناً خود ايشان دنبال آن فرد ميرود؛ چرا كه ايشان بيشترين فشار را در حال حاضر تحمل ميكنند.
وي در پايان با تجليل از هوشمندي رهبر فرزانه انقلاب، از عدم امتيازدهي ايشان همانند حضرت امام(ره) به دوستان قديمي خود گفت.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.