پروژه‌های نیمه زنجان تا پایان دولت دهم به بهره‌برداری می‌رسند
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۸۸۷۹۱
معاون برنامه ریزی استاندار زنجان:

پروژه‌های نیمه زنجان تا پایان دولت دهم به بهره‌برداری می‌رسند

معاون برنامه ریزی استاندار زنجان با بیان اینکه در سال‌های پایانی دولت دهم قرار داریم، گفت: پروژه‌های نیمه استان زنجان تا پایان دولت دهم به بهره‌برداری می‌رسند.
به گزارش خبر نگار «خبرگزاری دانشجو» از زنجان، سعید عباسی امروز در مراسم کلنگ زنی مجتمع آموزشی «حیات طیبه» در شهرک پونک زنجان اظهار داشت: مهمترین هدف ما رساندن پروژه‌های نیمه تمام استان به مقصود نهایی است تا این پروژه‌های نیمه تمام عملیاتی شده و به بهره برداری برسند.

وی با اشاره به اینکه در سال 90، 146 میلیارد تومان اعتبارات استانی بود، ادامه داد: این اعتبارات نسبت به سال قبل 38 درصد رشد داشته است.
 
معاون برنامه ریزی استاندار زنجان با بیان اینکه در دو سال اخیر گام‌های بلندی در زمینه اجرایی پروژه‌های عمرانی در بخش‌های مختلف برداشته شده است، گفت: این گام‌ها باعث شده است که استان زنجان به عنوان یک کارگاه در سطح کشور کارگاه بازسازی، کارگاه نوسازی و توسعه در بخش‌های پروژه‌های عمرانی مطرح کرد.

عباسی با اشاره به اعتبارات پیش بینی در بودجه سال 91 برای پروژه‌های عمرانی استان گفت:  166 میلیارد تومان اعتبار در لایحه پیش بینی شده و در اختیار مجلس قرار گرفته است که با توجه به اطلاعات به دست آمده 99 درصد این اعتبارات تصویب شده است.

وی خاطرنشان کرد: کل اعتبارات عمرانی استان بیش از 30 درصد نسبت به سال گذشته رشد دارد.

معاون برنامه ریزی استاندار زنجان با اشاره به اینکه برای سوم خرداد 11 طرح سرمایه گذاری برای کلنگ زنی در نظر گرفته شده بود، تصریح کرد: برای این طرح‌ها بیش از 30 میلیارد تومان اعتبار و 288 نفر بود.

عباسی با بیان اینکه استان زنجان گام‌های زیادی در بخش پروژه عمرانی برداشته است، ادامه داد: 462 پروژه عمرانی با بیش از 559 میلیارد تومان اعتبار آماده افتتاح در استان زنجان وجود دارد.

در ادامه مدیرکل آموزش و پروش استان زنجان گفت: این مجتمع آموزشی در سه قطب ابتدایی، راهنمایی و متوسطه است.

امیر نظری به مزایای این گونه مجتمع‌ها اشاره کرد و گفت: برخی از امکانات این مجتمع‌ها شامل آزمایشگاه، نماز خانه، سالن ورزشی... به اشتراک گذاشته می‌شود.

وی این گونه مجتمع‌ها را یک ایده‌ جدیدی دانست و تصریح کرد: این دو پروژه با اعتبار 85 میلیون ریال کلنگ زنی می‌شود.

مدیرکل آموزش و پروش استان زنجان با بیان اینکه این مجتمع هشت پروژه ورزشی دارد، ادامه داد: دو پروژه استخر شنا و شش پروژه آن سالن ورزشی است که همزمان به بهره‌برداری می‌رسند.

نظری با بیان اینکه پروژه مجتمع آموزشی حیات طیبه می‌تواند 200 هزار نفر را زیر پوشش خود قرار دهد، گفت: 10 مدرسه ابتدایی و هشت مدرسه راهنمایی همزمان در نقاط مختلف استان به بهره برداری می‌رسند.
پربازدیدترین آخرین اخبار