تلاش برای حفظ نظام ارزشمندتر از هر عمل دیگری است
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۸۸۹۷۴
آیت‌الله نوری همدانی:

تلاش برای حفظ نظام ارزشمندتر از هر عمل دیگری است

آیت‌الله نوری همدانی از مراجع معظم تقلید گفت: بدون تردید تلاش در مسیر حفظ و تقویت نظام اسلامی، بالاتر و ارزشمندتر از هر عمل دیگری است.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از قم، آیت الله نوری همدانی پیش از ظهر امروز در دیدار جمعی از نیروهای مسلح کشور با اشاره به اینکه تلاش در مسیر حفظ و تقویت نظام اسلامی، بالاتر و ارزشمندتر از هر عمل دیگری است، ابراز داشت: این نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران حاصل خون دل خوردن های بزرگانی چون امام راحل و خون های مطهر شهدا است، لذا همه ما موظف به حفظ آن هستیم.
 
وی افزود: امروز نیز پیشرفت های حاصله در کشور نتیجه جان فشانی شهدا و علمای کشور است و بدون تردید، مداد علما در کنار خون شهدا باعث اقتدار این نظام شده است.
 
نوری همدانی خاطرنشان کرد: انقلاب اسلامی ایران و امواج بیداری اسلامی به یاری حق تعالی، زمینه ساز انقلاب جهانی حضرت مهدی (عج) خواهد بود و در آینده ای نه چندان دور، ریشه اصلی ظلم و فساد در دنیا برچیده می گردد.
پربازدیدترین آخرین اخبار