کد خبر:۱۸۹۰۰۷
مدیرکل استاندارد و تحقیقات صنعتی فارس:
دستگاه های مراکز پزشکی فارس در مجموع سالم هستند
مدیرکل استاندارد و تحقیقات صنعتی فارس گفت: 156 مرکز در سطح فارس، به صورت کلان نشاندهنده سلامت دستگاهها در مراکز پزشکی است.
به گزارش گروه اجتماعی «خبرگزاری دانشجو»، شفیعی گفت: استان فارس طرح استانداردسازی تجهیزات بیمارستانی را به صورت پایلوت اجرا کرد که با همکاری خوب ریاست دانشگاه علوم پزشکی شیراز، طرح کنترل تجهیزات آزمایشگاهی تحت عنوان کتاب به صورت آزمایشی اجرا شد.
وی افزود: تجهیزات بررسی شده شامل آون، اتوکلاو، بنماری، انکوباتور یخچال دار، انکوباتور نوزاد، یخچال و فریزر دارو و بانک خون بود که بر اساس نتایج بررسیهای انجام شده، بعضی از این وسایل دارای عیوبی قابل رفع تشخیص داده شده است.
مدیرکل استاندارد و تحقیقات صنعتی فارس با اشاره به اینکه این تجهیزات نیازمند بررسی بیشتر و دورهای است، بیان کرد: سازمان ملی استاندارد ایران در نظر دارد تجهیزات پزشکی مورد استفاده در مراکز درمانی را کنترل و استانداردسازی کند.
شفیعی عنوان کرد: گزارش کامل بررسیهای انجام شده در محل اداره استاندارد فارس موجود و قابل دسترسی است و این اداره امیدوار است با انجام طرح یادشده سهمی هرچند کوچک در سلامت مردم داشته باشد.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰