غرب کلام ائمه(ع) را به اسم یافته‌های خود به مسلمانان القا می‌کند
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۸۹۱۲۳
محقق و پژوهشگر طب اسلامی:

غرب کلام ائمه(ع) را به اسم یافته‌های خود به مسلمانان القا می‌کند

محقق و پژوهشگر طب اسلامی با بیان اینکه یافته‌های امروز علم قرن‌ها پیش در کلام ائمه (ع) بوده است، گفت: غرب می‌خواهد کلام ائمه (ع) را به اسم یافته‌های خود به مسلمانان القا کند. 
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از مشهد، حجت الاسلام ضیائی روز گذشته در سلسله همایش های طب اسلامی با عنوان «دین و طب» که در دانشگاه علوم اسلامی رضوی برگزار شد، با بیان اینکه در جهان امروز کلام معصومین (ع) را باید به صورت کامل برای افراد بیان کنیم، تصریح کرد: امروز مردم دچار، پوچی و سرخوردگی شده اند و به گفته امام رضا(ع) «اگر مردم محسنات كلام ما را بدانند دسته دسته به ما روی می‌آورند»، بايد اين امر را محقق كنيم.
 
وی افزود: تحقق يعنی ترويج فرهنگ ولايت حق چهارده معصوم(ع) در سطح دنيا، چون هر چه علم بشر پيشرفت می‌كند بيشتر به بر حق بودن اين فرهنگ پی می‌برد.
 
این محقق و پژوهشگر طب اسلامی با بيان اينكه برای فهم 14 مرحله خلقت انسان و دريافت پيچيدگی‌هاي آن نياز به پرورش چندين متخصص است، بیان داشت: بسياری از روايات ائمه (ع) مغفول مانده و اين در حالی است كه مردم دنيا تشنه اين كلام و رهنمودها هستند.
 
ضیائی گفت: يافته‌های امروز علم، قرن‌ها پيش در كلام اهل بيت(ع) بيان شده؛ اما غرب و شرق با به كار بردن اصطلاحات پيچيده می‌خواهند اين علوم را كه متعلق به ماست به خود ما القا كنند.
 
وی با بيان اينكه صحت بسياری از توصيه‌های ائمه امروز اثبات شده است، تصریح کرد: اين روايات در زمينه، بهداشت فردی و اجتماعی، تغذيه سالم بر اساس سن و جنس، رفتار با خانواده است كه برای داشتن يك زندگی اسلامی چراغ راه انسان محسوب مي‌شوند.
 
اين استاد حوزه و دانشگاه با اشاره به اينكه قرآن كريم در سه مورد مردم دنيا، مومنان و رسولان الهی را به طيب خوردن دعوت می‌كند، گفت: توجه به اين توصيه‌ها انسان را به مرحله‌ای می‌رساند كه می‌تواند در جای پای مرسلان قدم بگذارد.
 
ضیائی با بیان اینکه داشتن تنها دو جزء جسم و روح برای انسان اشتباه است، تصریح کرد: برخی روان و روح را مترادف می‌دانند و اين نيز اشتباه است و گاهی نيز جسد را به معنای لاشه و مرده می‌دانند و اين نظر نيز از ديدگاه روايات شيعه نادرست است.
 
وي گفت: طب داخلی ائمه معصومين(ع) بر چهار جزء انسان يعنی جسم، روان، روح و نور استوار است كه نور خود بر دو قسم تقسيم مي‌شود.
 
این محقق و پژوهشگر طب اسلامی خاطرنشان کرد: هر چه قدر اصول انسانی بيشتر رعايت شود و حقوق افراد و طبيعت محترم شمرده شود، اين نور در وجود انسان خود را بيشتر نشان داده و نورافشانی می‌كند.
پربازدیدترین آخرین اخبار