کد خبر:۱۸۹۲۳۴
مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی فارس:
حکاکی شعر سعدی شیراز بر سردر سازمان ملل، نشان از بیبدیل بودن شیراز دارد
مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی فارس گفت: تنها شعری که بر سردر سازمان ملل حک شده از سعدی شیراز ياست که این امر نشان از بیبدیل و بینظیر بودن شیراز در عرصه فرهنگ، هنر و تمدن دارد.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از شیراز، محمود عالیشوندی شب گذشته در حاشیه اختتامیه اولین جشنواره ملی آثار و تولیدات هنرجویان مراکز مهارت آموزی کشور در گفتوگو با خبرنگاران، بیان داشت: شیراز شهر نخست شعر جهان است و به واسطه داشتن شاعران توانمند، نخستین شهر شعر جهان نامیده می شود.
وی افزود: تنها شعری که بر سردر سازمان ملل حک شده از سعدی شیراز است که این امر نشان از بیبدیل و بینظیر بودن شیراز در عرصه فرهنگ، هنر و تمدن دارد.
مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی فارس با بیان اینکه بیش از 2 هزار و 500 اثر از سراسر کشور در نخستین دوره جشنواره ملی آثار و تولیدات هنرجویان مراکز مهارتآموزی کشور دریافت شده است، گفت: اگر برخی اعتقاد دارند که شیراز شهر دوم شعر جهان است باید گفت این شهر در شعر بهیقین سرآمد تمام شهرهای دنیا است و تنها شهری محسوب میشود که شعر شاعر آن بر سردر سازمان ملل زده شده است.
عالیشوندی با اشاره به برگزاری جشنوارههایی مانند جشنواره ملی آثار و تولیدات هنرجویان مراکز مهارتآموزی در کشور، خاطرنشان کرد: این مهم بهترین مسیر برای حرکت به سمت حرفهای شدن است و همچنین برگزاری این جشنواره گامی بلند برای رسیدن به یک هنر حرفهای و مبتنی بر اصول هنر ایرانی و اسلامی است.
وی در پایان گفت: ایجاد فضا برای حرفهای شدن در حوزه هنر امری لازم است که به طور یقین تا سالهای سال هر چه بخواهیم صادر کنیم بحث هنر و فرهنگ در صدر آنها است، بنابراین باید فضایی برای حرفهای شدن ایجاد شود.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰