قيصري: هنوز عطش لازم در نويسندگان حوزه انقلاب ايجاد نشده است
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۸۹۴۲
ادبيات انقلاب در بوته نقد و بررسي

قيصري: هنوز عطش لازم در نويسندگان حوزه انقلاب ايجاد نشده است

مجيد قيصري از نويسندگان كشورمان گفت: اعتلاي ادبيات انقلاب در درجه اول نيازمند ايجاد انگيزه و دغدغه در نويسندگان است.

مجيد قيصري در گفت‌وگو با خبرنگار فرهنگي «شبكه خبر دانشجو»، با اعلام اين مطلب اظهار داشت: احساس نياز و عطش لازم در زمينه ادبيات انقلاب بايد يا از سمت جامعه منتقل شود تا هنرمندان خواسته ها و نيازهاي جامعه را بر روي كاغذ بياورند يا اينكه ادبيات انقلاب و موضوعات مربوط به آن دغدغه نويسندگان و شاعران باشد و آنها علاقه مند باشند كه در اين عرصه كارهايي را به مردم عرضه كنند.

وي افزود: اين موضوع در بطن و فضاي جامعه احساس نمي شود و همچنين هنرمندان اين مقوله را دغدغه هاي ذهني خود نمي دانند و هنوز عطش و نياز لازم در آنان ايجاد نشده است.

نويسنده كتاب «گوساله سرگردان» گفت: بحث ادبيات انقلاب و مولفه هاي آن در جامعه كنوني ما همانند بحث عرضه و تقاضاست؛ اگر ادبيات انقلاب تقاضاي جامعه و هنرمندان ما باشد بدون شك كارهاي شاخصي نيز در اين عرصه خواهيم داشت.

قيصري در پايان تصريح كرد: ادبيات انقلاب تاكنون نمود لازم را در جامعه ما نداشته است و در اين زمينه عطش كاذب و تصنعي شكل گرفته، بنابراين نمي توان با اين شوق تصنعي به تعالي و پيشرفت اميدوار بود./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار