مسئولان خط امام را گم نکنند!
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۸۹۶۷۶
در ایام گرامیداشت 15خرداد؛

مسئولان خط امام را گم نکنند!

امروز متاسفانه بعضاً مسئولان ما تصمیماتی را اتخاذ می‌کنند که این شک را برمی‌انگیزند که آیا آنها خط امام را گم کرده‌اند؟
گروه فرهنگی «خبرگزاری دانشجو»؛ یکی از آفات لاعلاج استان قزوین که مع الاسف روز به روز هم شاهد ریشه دواندن آن زیر پوست شهرهای مختلف این استان شهیدپرور  هستیم استحاله فرهنگی مردم از طریق مهاجرت های قومی، و مؤثرتر از آن، آمد و شدهای دانشجویان از سایر استان ها و بخصوص تهران است.
 
برای مثال انواع و اقسام اثرپذیری مردم شهر سنتی الوند از دانشجویان را شاهد بودم که در این بین متأسفانه دانشجویان تهرانی به دلیل غلبه مدرنیته بر آنها نقش بسزایی در نابسامانی فرهنگی این شهر کوچک ایفا کرده اند؛ وضعیت خطرناکی که هم اکنون با کمی پرسه زدن در خیابان های شهر الوند به راحتی قابل احصاست.
 
اما نکته ای که بیش از همه تعجب همگان را برانگیخته و موجبات نگرانی جمعیت حزب الله را فراهم آورده، تصمیمات سوال برانگیز برخی مسئولان در راستای بسترسازی برای همه گیر شدن این گونه فرهنگ های غلط و ضد دینی در شهر است؛ که در تازه ترین این اقدامات، صدور مجوز رسمی از سوی سازمان میراث فرهنگی جهت احداث سفره خانه های سنتی بوده که همواره در این چند سال اخیر محل ارتکاب انواع فسق و فجور و ارتباط گیری برخی غیر بومی های بی اخلاق با جوانان این شهر شده؛ البته چند دهانه از همین دست سفره خانه ها نیز در پی وصول گزارش هاي پی در پی ارتکاب انواع جرایم پلمپ شده است.
 
عجیب تر از همه اینکه در یکی از همین اقدامات مجوز احداث سفره خانه ای ویژه بانوان در خیابان فجر و در مجاورت مسجد حضرت رسول (ص) صادر شده و این در حالی است که حدود یک سال پیش سفره خانه ای که در همین محل دایر بود به درخواست اهالی و به علت مفسده زیاد به خیابان اصلی منتقل شد.
 
حال سوال اینجاست که سازمان های میراث فرهنگی و اداره اماکن و در سطح عالی تر دادگستری محترم شهرستان با وجود مشاهده حجم نفوذ روزانه فرهنگ منسوخ طاغوتی به سطح شهر، چرا به جای انجام اقدامات بسترساز گسترش فرهنگ اسلامی- ایرانی، دقیقاً در نقطه مقابل ایستاده و به تکمیل پازل دشمن در عرصه جنگ نرم می پردازند؟!
       
پربازدیدترین آخرین اخبار