کد خبر:۱۹۱۰۰۴
اختلاف آمريكا و روسيه در مورد سوريه اين كشور را به سمت فاجعه ميبرد
راسموسمن، دبيركل ناتو گفت: اگر آمريكا و روسيه به موضع واحدي در مورد سوريه نرسند، با توجه به ادامه درگيريها، حوادث فاجعهبار شبهجزيره بالكان در دهه 90 ميتواند در اين كشور تكرار شود.
به گزارش خبرنگار حوزه بين الملل «خبرگزاري دانشجو» به نقل از الجزيره، راسموسن، دبيركل ناتو نسبت به ادامه خشونت هاي بي رويه در سوريه هشدار داد.
راسموسن در گفت و گو با نيويورك تايمز، ضمن اظهارنااميدي از موفقيت طرح صلح كوفي عنان در مهار بحران سوريه، بر لزوم ايجاد توافق ميان قدرت هاي بزرگ براي حل بحران اين كشور تاكيد كرد.
وي با اشاره به ادامه درگيري ها در سوريه، نسبت به تبديل شدن سوريه به يك بالكان ديگر گفت: مهم ترين درسي كه بايد از حوادث فاجعه بار شبه جزيره بالكان در دهه 90 گرفت، اين است كه در صورت نبود همسويي ميان قدرت هاي بزرگ، بويژه آمريكا و روسيه، اين حوادث ممكن است در سوريه تكرار شود.
راسموسن با اشاره به اينكه ناتو قصد مداخله نظامي در سوريه به شيوه اي كه در بوسني و كوزوو و همچنين ليبي داشته است، ندارد، گفت: براي مداخله نظامي در سوريه صدور قطعنامه از سوي شوراي امنيت ضرورت دارد.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰