رئیس اداره صنعت و معدن رفسنجان گفت: از جمله مشکلاتی که همواره سد راه تولید کنندگان و صنعتگران بوده است، عدم نقدینگی و نبود سرمایه در گردش است که معمولا مانع پیشرفت کار واحدهای صنعتی می شود.
به گزارش خبرنگار «خبر گزار ی دانشجو» از کرمان، مهندس حریری صبح امروز در نشست فعالان و مدیران عرصه صنعت و واحدهای صنعتی و تولیدی که با حضور دکتر آذین نماینده مردم شهرستان های رفسنجان و انار، شهردار رفسنجان در سالن زکریا این شهرستان برگزار شد با اشاره به مشکلات عدیده ای که بر سر راه واحدهای تولیدی و صنعتی وجود دارد، گفت: صنعتگران ما با وجود موانع زیادی که همواره به آن ها تحمیل می شود، با عشق و علاقه به کار صنعت در واحد خود مشغول هستند.
وی افزود: از جمله مشکلاتی که همواره سد راه تولید کنندگان و صنعتگران بوده است، عدم نقدینگی و نبود سرمایه در گردش است که معمولا مانع پیشرفت کار واحدهای صنعتی می شود.
حریری اصلاح سیستم بانکی را از جمله مواردی عنوان کرد که باید به طور جدی در دستور کار قرار گیرد و افزود: بانک ها در پاره ای از موارد، از اعطای تسهیلات به صنعتگران کوتاهی می کنند.
مهندس حریری ادامه داد: تمام تلاشمان بر این است که در جهت پیشبرد اهداف واحدهای صنعتی و پیشرفت آن ها بکوشیم و برای این منظور از هیچ کوششی دریغ نمی کنیم.
عدم حمایت دولت از واحدهای تولیدی مشکلات پیش رو صنعتگران
در این همایش، مدیران بخش های صنعتی رفسنجان عمده مسایل و مشکلات پیش رو را عدم حمایت دولت از واحدهای تولیدی داخل عنوان کردند و خواستار حمایت داخلی و عدم ورود کالاهای خارجی به کشور شدند و تمرکز بیشتر نهادهای دولتی بر بخش صنعت و کشاورزی را تواما موجب پیشرفت کشور دانستند.
شغل پایدار امنیت شهرها را به دنبال دارد
شهردار رفسنجان نیز با اشاره به ایسنکه صنعتگران که با همت و تلاش خود و با وجود مسایل و مشکلات حاضر زمینه ساز کارهای بزرگی شدند، گفت: امنیت شهر زمانی حاصل می شود که به دنبال ایجاد شغل پایدار، شهر پایدار ایجاد کنیم.
دکتر آذین نماینده مردمی رفسنجان نیز با اشاره به سخن امام علی (ع) به مالک اشتر، گفت: مولا علی (ع) در نامه ای به مالک اشتر، از جدا کردن حساب دو گروه از حرفه ها که همانا صنعتگران و تجار هستند، سخن گفته است و این موضوع اهمیت این حرفه را نسبت به سایرین نشان می دهد.
اشتغال زایی آغازمسیر پیشرفت شهر هاست
وی افزود: صنعتگر با اشتغال زایی آغازگر مسیر پیشرفت شهر و کشور است و باید با همکاری هم و مشاوره یکدیگر به رفع گرفتاری ها و معضلات بپردازیم.
آذین در ادامه به ایجاد کارگروه بخش صنعت اشاره کرد و گفت: هدف ما از ایجاد این کارگروه، بیان راهکارها و نظرات مدیران واحدهای صنعتی و بهره گیری از خرد جمعی است که امیدواریم ضمن فعالیت بیشتر، به اشتغال زایی بیشتر و رفع اسیب های اجتماعی و رسیدن به سلامت جامعه بکوشیم.