
کد خبر:۱۹۱۷۱۱
محمدي در افتتاحيه بيست و نهمين مسابقات بينالمللي قرآن:
70 كشور در مسابقات بينالمللي قرآن كريم شركت كردهاند
سرپرست سازمان اوقاف و امور خيريه گفت: بيست و نهمين دوره مسابقات بينالمللي را با حضور 70 كشور جهان برگزار ميكنيم كه در آن 47 نفر از حافظان و 56 نفر از قاريان قرآن از كشورهاي مختلف در اين دوره حضور دارند.
به گزارش خبرنگار فرهنگي «خبرگزاري دانشجو»، حجتالاسلام محمدي در مراسم افتتاحيه بيست و نهمين دوره مسابقات بينالمللي قرآن كريم كه عصر امروز در مركز همايشهاي بينالمللي برج ميلاد برگزار شد عيد بزرگ مبعث، عيد آزادي و رهايي تمام بشريت را خطاب به همه حضار و شركتكنندگان تبريك و تهنيت عرض نمود و گفت: خدا را شكر ميكنم كه بيست و نهمين دوره مسابقات بينالمللي قرآن كريم را در خدمت كتاب آسماني كه هديه از پيشگاه خداوند بوده است برگزار ميكنيم.
رئيس ستاد عالي مسابقات بينالمللي افزود: قرآن كتابي است از جانب خداوند رحمان و رحيم، عزيز و حكيم بر قلب مبارك حضرت محمد (ص) نازل شد.
وي ادامه داد: اولين نعمتي كه خداوند به انسانها گوشزد كرد تعليم قرآن بوده است كه به واسطه پيامبر اسلام و امامان معصوم ما را در مسير هدايت قرار داد تا با قرآن ملازمه داشته باشيم.
سرپرست سازمان اوقاف و امور خيريه به نقل از امام صادق (ع) اضافه كرد: قرآن پيمان نامه ميان خدا و انسانها است كه بايد روزي 50 آيه از اين كتاب تلاوت شود.
حجتالاسلام محمدي با بيان اينكه رهبر كبير انقلاب اسلامي ما را با قرآن آشنا و به صراط مستقيم هدايت كرد خاطر نشان كرد: با خواندن قرآن و حفظ آن به اين اقيانوس متصل شويد تا چشم جهانخواران از شما بريده و دست آنها قطع شود و به درجات انساني برسيد.
رئيس ستاد عالي مسابقات بينالمللي قرآن كريم اظهار داشت: بيست و نهمين دوره مسابقات بينالمللي را با حضور 70 كشور جهان برگزار ميكنيم كه در آن 47 نفر از حافظان و 56 نفر از قاريان قرآن از كشورهاي مختلف در اين دوره حضور دارند.
حجتالاسلام محمدي يادآور شد: در اين دوره از مسابقات قاريان و حافظان قرآن از 65 كشور اسلامي و غيراسلامي در بخشهاي مختلف حفظ و قرائت كلامالله مجيد با يكديگر رقابت ميكنند.
وي ادامه داد: داوري و نظارت اين دوره از مسابقات بر عهده 9 داور خارجي، 5 داور داخلي و همچنين 2 نفر از برترين قاريان جمهوري اسلامي ايران است.
سرپرست سازمان اوقاف و امور خيريه يادآور شد: برنامههاي جنبي در اين دوره از مسابقات از قبيل برگزاري همايش تجليل از بانوان فعال در عرصه قرآني در تاريخ 31 خرداد ماه، همايش پژوهشگران خارجي در تاريخ 1 اول تير، نشستهاي تخصصي و آموزشي براي جوانان و نوجوان و نمايشگاه محصولات قرآني در حاشيه اين مسابقه كه بيش از 50 غرفه درآن حضور دارند ميباشد.
حجتالاسلام محمدي از مشاركت تمام موسسات، سازمانها و نهادهاي فعال قرآني در برپايي اين همايش قرآني خبر داد.
وي در پايان از اساتيد و دانشجويان علوم قرآني حوزه علميه قم و تهران، نمايندگان مجلس، سفراي كشورهاي اسلامي، رسانه ملي، خانواده معظم شهدا و جانبازان و همه حضار تشكر كرد.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.