بيش از 190 نفر، عضو فراكسيون رهروان هستند/ اساسنامه فراكسيون تصويب شد
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۹۲۶۹۶
جلالي در جمع خبرنگاران:

بيش از 190 نفر، عضو فراكسيون رهروان هستند/ اساسنامه فراكسيون تصويب شد

دبير فراكسيون اصولگرايان رهروان ولايت گفت: بيش از 190 نفر فرم عضويت در اين فراكسيون را پر كرده‌اند كه آنچه مشخص است اينكه 200 نفر عضو فراكسيون داريم.
به گزارش خبرنگار مجلس «خبرگزاري دانشجو»، كاظم جلالي امروز در سومين مجمع فراكسيون اصولگرايان رهروان ولايت كه در سالن مشروطه برگزار شد، با حضور در جمع خبرنگاران به بيان جزئيات اين جلسه پرداخت و اظهار داشت: سومين جلسه مجمع عمومي فراكسيون اصولگرايان ولايت امروز با مشاركت اعضا تشكيل شد.

وي افزود: در اين جلسه كه با حضور اكثريت برگزار شد، اساسنامه فراكسيون به تصويب رسيد و اصلاحاتي هم در پيش نويس آن انجام شد.

دبير فراكسيون اصولگرايان رهروان ولايت با اشاره به جزئيات اساسنامه اظهار داشت: اساسنامه داراي 10 ماده است كه از يك مقدمه تشكيل شده است.

جلالي ادامه داد: در مقدمه، اعتقاد به اصل مترقي ولايت مطلقه فقيه و ضرورت اطاعت محض از فرامين و دستورات ولي امر مسلمين و اشاره به سلامت و صداقت و شجاعت و مرزبندي كامل با جريانات فتنه، انحراف و فساد از پايه‌هاي اصولگرايي شناخته شده است.

وي با اشاره به اهداف شكل‌گيري اين فراكسيون گفت: اهداف شكل گيري فراكسيون نيز در اساسنامه ذكر شده است كه پاسداري از حريم اسلام و خون شهدا، نگهباني از دستاوردهاي انقلاب و آرمان‌هاي امام، اطاعت كامل از دستورات ولايت مطلقه فقيه و پاسداري از قانون اساسي، تلاش در جهت تحقق سند چشم‌انداز 20 ساله، تأكيد بر اصل دفاع از منافع ملي استقلال و تماميت عرضي كشور، ‌التزام به اصل شايسته سالاري، اجتناب بر تأكيد صرف بر معيارهاي سياسي و جناحي در تصميمات فراكسيون و ايجاد همگرايي و هم‌افزايي در ميان منتخبان مردم در مجلس نهم به منظور افزايش كارايي و اثربخشي آنان در مقام ايفاي نمايندگي از اهداف اين فراكسيون است.
 
دبير فراكسيون اصولگرايان رهروان ولايت در ادامه با اشاره به اركان اين فراكسيون بيان داشت: ركن اول، مجمع عمومي است كه با حضور نيمي از افراد رسميت مي‌يابد و هر سه ماه يكبار نيز برگزار مي‌شود.
 
جلالي ادامه داد: در صورتي كه هيئت رئيسه با يك چهارم اعضا تقاضاي جلسه فوق العاده داشته باشد، مجمع اقدام به برگزاري جلسه مي كنند.

وي گفت: ركن دوم، شوراي مركزي است كه متشكل از نمايندگاني است كه انتخاب آنها به اين صورت مي باشد كه استان هايي كه تا سقف پنج نفر در فراكسيون عضو داشته باشند، يك نفر و استان هايي كه فراتر از پنج نفر عضو داشته باشند، دو نفر عضو در شوراي مركزي دارند.
 
دبير فراكسيون اصولگرايان رهروان ولايت با اشاره ركن سوم گفت: هيئت رئيسه فراكسيون ركن ديگري است كه متشكل از يك رئيس و نائب رئيس و يك نفر سخنگو و سه دبير و دو ناظر است.

جلالي با اشاره به ركن چهارم گفت: كميته‌هاي ويژه ركن ديگري است كه كميته سياسي، اقتصادي، فرهنگي، صنعت و فناوري و ساير كميته‌هايي كه اگر شوراي مركزي صلاح بداند آن را تشكيل مي‌دهد.
 
وي افزود: در ادامه اين اساسنامه نيز بحث چگونگي دعوت، تشكيل و رسميت يافتن جلسه و اينكه حق راي منوط به حضور در جلسه و قابل واگذاري نيست، عنوان شده است.
 
دبير فراكسيون اصولگرايان رهروان ولايت گفت: همچنين وظايف مجمع عمومي و شوراي مركزي و هيئت رئيسه و چگونگي شكل گيري كميته‌هاي ويژه مشخص شده است كه كميته‌اي هم به نام كميته داوران تشكيل مي‌شود كه اعضاي آن و نحوه شكل گيري را در شوراي مركزي تعيين مي‌كنند.
 
جلالي ادامه داد: اين كميته بر نحوه عضويت يا اختلافات پيش آمده و تخلفاتي كه در ارتباط با اعضاي فراكسيون پيش آيد، تصميم گيري خواهد كرد.
 
وي همچنين با اشاره به تركيب شوراي مركزي گفت: شوراي مركزي هنوز تشكيل نشده است و مجامع استاني تا روز سه شنبه سعي مي‌كنند نمايندگان خود را معرفي كنند كه در صورت عدم موفقيت مجامع استاني، اين جلسه به هفته بعد موكول خواهد شد.
 
دبير فراكسيون اصولگرايان رهروان ولايت بيان داشت: در اين جلسه علي لاريجاني به صحبت پرداخت و سخنان خود را به عنوان عضو مطرح كرد.
 
جلالي همچنين با اشاره به جلسه سه شنبه كه جهت تشكيل فراكسيون واحد اصولگرايي تشكيل مي‌شود، گفت: ما در جلسه سه شنبه شركت نمي‌كنيم و قائل به توانايي تشكيل چندفراكسيون در مجلس هستيم.
 
وي افزود: ‌فراكسيون اصولگرايان حداقل دو يا سه فراكسيون دارد كه شامل فراكسيون رهروان، فراكسيون رهپويان و پايداري است كه ما مي‌توانيم با همديگر تعامل كنيم.
 
دبير فراكسيون اصولگرايان رهروان ولايت با اشاره به تعداد افراد حاضر در اين جلسه بيان داشت: بيش از 190نفر فرم پر كردند و آن چه مشخص است اينكه تا زمان كنوني 200 نفر عضو فراكسيون داريم.
 
پربازدیدترین آخرین اخبار