اولین فرهنگسرای قرآن و عترت کشور در مشهد راه‌اندازی می‌شود
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۹۲۷۲۱

اولین فرهنگسرای قرآن و عترت کشور در مشهد راه‌اندازی می‌شود

مدیر عامل سازمان فرهنگی تفریحی شهرداری مشهد گفت: همزمان با دهه فجر امسال، اولین و بزرگترین فرهنگسرای قرآن و عترت کشور در مشهد راه‌اندازی می‌شود.
 به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از مشهد، علی اکبر عصارنیا شب گذشته در حاشیه جلسه ستاد توسعه و ترویج فرهنگ قرآنی استان خراسان رضوی در جمع خبرنگاران با اعلام راه اندازی اولین فرهنگسرای موضوعی قرآن و عترت تصریح کرد: این فرهنگسرا در پارک بهار واقع در منطقه خواجه ربیع مشهد در دهه  فجر امسال افتتاح می شود.
 
وی افزود: مساحت این فرهنگسرا 16 هزار متر مربع است که با هدف گسترش فرهنگ قرآنی، تبلیغات و فضاسازی شهری و آموزش و ترویج حفظ و قرائت قرآن راه اندازی می شود.
 
مدیرعامل سازمان فرهنگی تفریحی شهرداری مشهد با اشاره به 13 فرهنگسرای موضوعی شهرداری مشهد تاکید کرد: 14 فرهنگسرای تخصصی با موضوع قرآن وعترت طبق تقویم اجرائی بزودی در دهه فجر افتتاح می‌شود.
 
پربازدیدترین آخرین اخبار