آخرین اخبار:
کد خبر:۱۹۲۸۷۲

دبیر هیئت تنیس خراسان رضوی، مربی تیم ملی تنیس با ویلچر در پارالمپیک 2012 لندن شد

دبیر هیئت تنیس خراسان رضوی به‌عنوان مربی تیم ملی تنیس با ویلچر اعزامی به مسابقات پارالمپیک 2012 لندن انتخاب شد.
به گزارش گروه ورزشی «خبرگزاری دانشجو»، پس از انتخاب راضیه شیر محمدی و زهرا جوانمرد در رشته تیر و کمان، شاهین ایزدیار در رشته شنا و هادی رضایی در رشته والیبال نشسته برای حضور در بازی های پارالمپیک لندن، امیر ابراهیمی مربی تنیس با ویلچر استان خراسان رضوي نیز به عنوان مربی تیم ملی به مسابقات پاراالمپیک 2012 لندن اعزام خواهد شد.
 
امیر ابراهیمی در این خصوص گفت: جز نفرات اولی هستم که فعالیت در رشته تنیس با ویلچر را در کشور شروع کردم و پس از 15 سال مربیگری در این بخش و حضور در مسابقات آسیایی تنیس با ویلچر در سال 2006 مالزی به عنوان مربی تیم ملی و کسب مقام دوم و سوم بخش های دو نفره و انفرادی، هم اکنون به عنوان مربی تیم تنیس با ویلچر به مسابقات پارالمپیک 2012 لندن اعزام می شوم.
 
وي در خصوص برنامه های تمرینی تنها ورزشکار اعزامی به این رقابت ها، اعلام کرد: طی 10 روز آینده اولین اردوی تیم ملی تنیس با ویلچر در مجموعه ورزشی آستان قدس مشهد برگزار شد.
 
مربی تیم ملی تنیس با ویلچر اعزامی به مسابقات پارالمپیک 2012 لندن از برگزاری احتمالی دومین اردوي تیم ملی تنیس با ویلچر در مشهد خبر داد و گفت: سومین اردوی تيم ملی در مجموعه آکادمی ملی المپیک تهران برگزار می شود.
 
لازم به ذکر است، امیر ابراهیمی، دبیري انجمن تنیس با ویلچر کشور، مربیگري تیم ملی تنیس نوجوانان در سال 2002 کشور مالزی و مربیگري فدراسیون تنیس و فدراسیون ورزش های جانبازان و معلولان را در كارنامه كاري خود دارد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار