الگوهایی مثل شهید احمدی روشن از بطن دوره‌های آموزشی بیرون آمده‌اند
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۹۲۹۱۶
مسئول نهاد رهبری در دانشگاه پیام‌نور یزد:

الگوهایی مثل شهید احمدی روشن از بطن دوره‌های آموزشی بیرون آمده‌اند

مسئول نهاد رهبری در دانشگاه پیام‌نور یزد با اشاره به اثرگذاری دوره‌های آموزشی همچون طرح ضیافت اندیشه گفت: الگوهایی همچون شهید احمدی روشن از بطن همین دوره‌های آموزشی بیرون آمده‌اند.
حجت الاسلام صدرالساداتی در گفت‌وگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در یزد، با اشاره به برگزاری طرح ضیافت اندیشه در استان یزد تصريح كرد: امسال برای سومین سال پیاپی دانشگاه پیام نور استان یزد شاهد حضور دانشجویان و اساتید در طرح ضیافت اندیشه ماه مبارک رمضان خواهد بود.
 
وی با اشاره به ایام فراغت از تحصیل برای دانشجویان و اساتید و تقارن آن با ماه مبارک رمضان بیان کرد: این طرح در سال های گذشته با استقبال خوبی روبرو شد چنانچه این طرح در سال 89 با حضور دانشجویان، در سال گذشته نیز با حضور اساتید و امسال نیز  با حضور دانشجویان و اساتید برگزار خواهد شد و که با توکل به خدا، فضایی معنوی همراه با تعامل در این ماه پرخیر و برکت خواهیم داشت.
 
مسئول نهاد نمايندگي مقام معظم رهبری در دانشگاه پیام نور استان یزد ادامه داد: طول اين دوره برای اساتید مدت 10 روز و برای دانشجویان 16 روز خواهد بود که با استقبال بسیار خوب دانشجویان و اساتید در جهت ثبت نام در این دوره همراه بوده است.
 
صدرالساداتی خاطرنشان کرد: در این دوره دانشجویان علاوه بر بهره گیری از معارف دینی و شرکت در کارگاه های متنوع آموزشی، کرسی های آزاد اندیشی، جریان شناسی رسانه، شبی با شعر، محافل انس با قرآن، شبی با شهدا، کارگاه مهارت های رسانه ای، پاتوق مشاوره، مباحث اخلاقی اسلامی و غیره معادل چهار واحد درسی از حوزه معارف را نیز اخذ خواهند کرد.
 
وی ادامه داد:  طرح ضیافت اندیشه دارای دو رویکرد آموزشی و تربیتی است که تلفیق این دو رویکرد در حرکت به سمت اسلامی شدن دانشگاه ها موثر خواهد بود و تجربه موفق دانشگاه در برگزاری این طرح در سال های گذشته، مسئولان دفتر نهاد نمایندگی در دانشگاه را به برنامه ریزی منسجم تر ترغیب كرد.
 
مسئول نهاد نمايندگي مقام معظم رهبری در دانشگاه پیام نور استان یزد متمرکز بودن طرح ضیافت اندیشه را در افزایش کیفیت آن موثر دانست و گفت: کشوری مانند ایران که بیشتر جمعیت آن را جوانان تشکیل می دهد و با هجمه های همه دنیای کفر به مقابله برخواسته نیاز به هزاران الگوی علمی همچون شهید چمران، شهید آوینی، شهید مطهری، شهید احمدی روشن دارد که از بطن همین دوره ها سلاح علم را به سمت منافع غرب نشانه رود.
پربازدیدترین آخرین اخبار