رزمایش فرهنگی تبلیغی وارثان انبیا در خراسان رضوی پایان یافت
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۹۳۰۸۵
با حضور بیش از 300 طلبه جهادگر بسیجی؛

رزمایش فرهنگی تبلیغی وارثان انبیا در خراسان رضوی پایان یافت

رزمایش فرهنگی تبلیغی وارثان انبیا که برای نخستین بار در کشور به همت بسیج طلاب خراسان رضوی در شهرهای سفید سنگ و قلندرآباد فریمان برگزار شد، امروز پایان یافت.
 به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از مشهد، رزمایش فرهنگی تبلیغی وارثان انبیا که برای نخستین بار در کشور به همت بسیج طلاب خراسان رضوی در شهرهای سفید سنگ و قلندرآباد فریمان برگزار شد، شب گذشته با حضور فرماندهی مرکز بسیج طلاب و روحانیون خراسان رضوی و جهادگران طلبه بسیجی در مدرسه زابلی نژاد شهر سفیدسنگ فریمان پایان یافت.
 
در این مراسم حجت الاسلام سیدرضا سرور، فرمانده مرکز بسیج طلاب و روحانیون خراسان رضوی ضمن ابراز خرسندی از حماسه آفرینی طلاب و روحانیون بسیجی استان برای اولین بار در کشور گفت: رزمایش فرهنگی تبلیغی وارثان انبیا کار حجمی بود که توانست تأثیرات زیادی در افکار عمومی بویژه در رسانه ها داشته باشد. 
 
وی با بیان اینکه این رزمایش در راستای اشاعه فرهنگ دینی و مبارزه با جنگ نرم دشمن برگزار شد، افزود: در این رزمایش ثابت شد که روحانیت می توانند نوآوری در تبلیغ و توان مدیریت برنامه های فرهنگی را به صورت گسترده داشته باشند.
 
حجت الاسلام سرور تصریح کرد: برگزاری رزمایش کاری است که باید توسط یک مجموع سپاه انجام شود و فراهم کردن امکانات آن کار ساده ای نیست. 
 
وی تصریح کرد: رزمایش فرهنگی تبلیغی وارثان انبیا هزینه های زیادی را در بر داشته است؛ اما بر این باور استوار هستیم که کار فرهنگی هزینه بر است و باید در این مسیر علاوه بر هزینه کرد مالی، مانند یک رزمنده بسیجی خدمت رسانی داشته باشیم.
 
فرمانده قرارگاه مرکزی انصارالمومنین ادامه داد: بخش عظیمی از تلاش ها و حماسه آفرینی ها در رزمایش وارثان انبیا مرهون تلاش طلاب و روحانیون بسیجی خواهر است که با وجود مشغله‌های فراوان در زندگی حاضر شدند با تمام وجود در این رزمایش حماسه آفرینی کنند.
 
حجت الاسلام سرور تصریح کرد: تلاش های بانوان بسیجی افتخارات زیادی را برای جامعه کسب کرده است و امید داریم با ابتکارات جدید بتوانیم در عرصه جنگ نرم دشمن قدم های استواری را برداریم.
 
خدیجه نورانی، فرمانده خواهران بسیجی در رزمایش فرهنگی تبلیغی وارثان انبیا نیز در مراسم اختتامیه رزمایش گفت: اغلب بانوان شرکت کننده در رزمایش وارثان انبیا مشغله های کاری خود را کنار گذاشتند و به عشق خدمت رسانی به مردم در عرصه های اجتماعی و دینی در این رزمایش حضور پیدا کردند.
 
پربازدیدترین آخرین اخبار