«هفت» دوباره از صفر شروع كرد!
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۹۳۵۱۸
به بهانه تولد مجدد «نودِ» سينمايي كشور؛

«هفت» دوباره از صفر شروع كرد!

امیدواریم برنامه «هفت» بتواند به دور از جنجال‌ها و حواشی کاذب، به دردهای سینمای ایران که کم هم نیستند، معطوف و در آنها متمرکز شود و در حد خودش بتواند در ایجاد یک فضای دیالوگ‌محور مثبت و موثر موفق باشد.
گروه فرهنگي «خبرگزاري دانشجو»؛ هفت دوباره آمد و این بار با تیم و مجری جدید؛ محمود گبرلو اولین برنامه از سری جدید هفت را با احتیاط و تسلطی نسبی و البته با ورود کمتر و حداقلی به مباحث مختلف آغاز کرد.

پیش بینی ها هم همین بود. اینکه هفت در دور جدید قدری دست به عصاتر حرکت کند و به دنبال فضای آرام تری باشد.

بعد از اتفاقاتی که برای جیرانی و تیمش رخ داد و منجر به کنار گذاشته شدن آنها از برنامه هفت شد، برای چند هفته این برنامه به محاق رفت تا گروه جدید کار را به دست بگیرد.
 
البته در طول این مدت هم گمانه زنی هایی از جنبه های مختلف درباره این برنامه مطرح شد؛ از درخواست گروه قبلی برای عدم استفاده تیم جدید از لوگو و دکور قبلی گرفته تا پاسخ گبرلو به این درخواست و غیرمنطقی خواندن آن.

و خلاصه همه حرف و حدیث های دیگری که طی این چند هفته گریبان هفت قبلی و بعدی را گرفته بود و آن را در هاله ای از ابهام قرار داده بود.

اما حالا دیگر اوضاع فرق می کند. گروه جدید هفت به هر حال کارش را آغاز کرده و بجاست همه حرف و حدیث های قبلی را کنار گذارند و به هر چه بهتر شدن هفت یاری رسانند.

همه باید موفقیت تیم جدید اجرایی هفت را موفقیت خود بدانند و کمک کنند تا هفت در وظایفی که در قالب سینمای ایران بر عهده دارد، به بهترین دستاوردها برسد؛ چرا که موفقیت در این امر، کمک به کلیت سینمای ایران است و نه یک شخص یا جریان خاص، بویژه در این روزها که سینمای ایران با بحران های مخلفی دست به گریبان است؛ از بحران مخاطب و ریزش آن گرفته تا بحران فیلم های بی کیفیت و همچنين از بحران ادامه دار خانه سینما گرفته تا بحران تولید و خلاصه وضعیت مغشوش و ملتهب و نه چندان خوشایندی که بر مناسبات مختلف سینمای ایران حکمفرماست.

همه باید دست به دست هم بدهیم تا اين تنها تریبون رسمی و تلویزیونی (هفت) در رسانه فراگیر و ملی، بتواند کارایی خوبی داشته باشد؛ يعني از مچ گیری و نقد کاذب بپرهیزیم و با نقد جدی و بی تعارف و البته صمیمی و صریح، کمک کار دست اندرکاران این برنامه باشیم.

البته قضاوت درباره کار گروه جدید و اجرای گبرلو اکنون زودهنگام است و آنها در ابتدای کار هستند، ولی آنچه مهم و مسلم است، اینکه هر گروهی در هر برنامه ای اگر در فضای سوءتفاهم زده ای کار کند، قطعاً به نتایج درخور و مفید فایده ای نخواهد رسید و شاید همان بلایی که بر سر جیرانی و گروهش آمد بر سر آنها هم بیاید.

همه باید تلاش کنند فضا را به سمتی ببرند که این سوءتفاهم ها کمتر و کمتر شود و فضای اعتماد و همراهی در عین نقادی جدی و صریح شکل بگیرد و روزافزون شود.

امیدواریم برنامه هفت بتواند به دور از جنجال ها و حواشی کاذب، به دردهای سینمای ایران که کم هم نیستند، معطوف و در آنها متمرکز شود و در حد خودش بتواند در ایجاد یک فضای دیالوگ‌محور مثبت و موثر موفق باشد.
 
لازمه قطعی و مفروض این امر، دوری از حواشی کاذب، تلاش برای نقد صریح و رعایت مصالح کلی سینما و مردم ایران است.

و البته مهم تر از همه، پایبندی به آرمان های دینی و فرهنگی است که متاسفانه در برنامه قبلی هفت از همه این منافذ، گزیدگی هایی رخ داد و نتیجه اش هم همان شد که شد.
 
پربازدیدترین آخرین اخبار