کد خبر:۱۹۳۵۲۳
یک مداح خوزستانی:
شهدای ما راه امام حسین (ع) را ادامه دادند
یک مداح اهل بیت (ع) خوزستانی راه شهدای انقلاب اسلامی ایران را ادامه دهنده راه امام حسین (ع) عنوان کرد.
مهدی بهمنی در گفتوگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در اهواز، اظهار داشت: برگزاری یادواره های شهدا باعث زنده شدن اهداف و آرمان های بلند نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران در ذهن ها می شود.
وی راه شهدا را ادامه دهنده راه امام حسین (ع) دانست و گفت: شهداي ما همان راهی را رفتند که حضرت اباعبدالله (ع) بر سر سفره پدر بزرگوارش حضرت امیرالمومنین علی (ع) آموخته بود.
این مداح خوزستانی اضافه کرد: شهدا درسی را که از مولایشان حضرت سیدالشهدا (ع) یاد گرفته بودند را به منصه ظهور گذاشتند و راه روشنی برای هدایت ما باز کردند و معرفت به اسلام را به همه آموختند.
بهمني در پایان با تاکید بر ادامه دادن راه شهدا توسط همه اقشار جامعه تصریح کرد: ما باید در همان خطی حرکت کینم که شهدا بوده اند و ذره اي از آن عقب نشینی نکنیم تا در دنیا و آخرت عاقبت به خیر شویم.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰