پیشرفت هر ملت در گرو پیشرفت فرهنگی است
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۹۳۶۵۴
دبیر نمونه استان اصفهان:

پیشرفت هر ملت در گرو پیشرفت فرهنگی است

دبیر نمونه استان اصفهان گفت: در راستای فرمایشات مقام معظم رهبری گام برمی‌داریم؛ چراکه ایشان پیشرفت هر ملت را در گرو پیشرفت فرهنگی می‌دانند.
مریم آدامون در گفت‌وگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در اصفهان، گفت: روش های برتر تدریس یکی از اهداف نظام تحول بنیادین وزارت آموزش و پرورش است.
 
دبیر نمونه استان اصفهان افزود: در تهیه و تنظیم طرح درس جدید مبتنی بر IT در سیستم آموزشی و تدریس توانستم در دو مرحله آزمون ناحیه ای و استانی رتبه اول را کسب کنم و برگزیده شوم و امیدوارم در مرحله اجرای کشوری نیز بتوانم رتبه اول را به دست آورم.
 
وي در رابطه با اینکه تا به الان چقدر از این روش در تدریس نتیجه گرفت گفت: از وقتی که روش تدریس کلاس هایم را مبتنی بر IT برگزار می کنم با توجه به روش های نوینی که در این روش تدریس وجود دارد، در ارزشیابی هایی که از فراگیران به عمل آمد، مشخص شد که علاوه بر مشارکت و فعالیت فراگیران در امر یادگیری، سبب انتقال و جذب بهتر مفاهیم توسط فراگیران شده است؛ زيرا در این سیستم آموزشی دیگر روش سنتی معلم محوری کنار گذاشته می شود و با تعامل، همفکری و همراهی دانش آموزان تدریس صورت می گیرد.
 
آدامون در ادامه افزود: این روش به مدت یک سال به صورت آزمایشی انجام شد و نتایج حاصل از آن امید بخش بود؛ دانش آموزان هم در پیش برد کار بسیار دخیل بودند و نظرات و پیشنهادات موثر و کارگشایشان بسیار برای ما اهمیت داشت.
 
دبیر نمونه استان اصفهان در رابطه با اینکه این روش می تواند به عنوان یک روش مصوب تدریس شود، گفت: طرح درس مبتنی برIT و اجراهایی که در این جشنواره موفق به کسب مقام اول بشوند به عنوان الگو و مرجعی برای اجرای این روش در سطح کشور می باشند.
 
وي در پایان تصریح کرد: در وحله اول از خانوادم که همه جانبه حمایتم کردند و سپس مسئولان و همکاران محترم در آموزش و پرورش ناحیه یک، مرکز تحقیقات معلمان و سایر دوستان که راهنمایی هایشان بسیار راهگشا بود، تشکر می کنم و امیدوارم که این روش در بین تمامی معلمان اجرا شود.
 
پربازدیدترین آخرین اخبار