آخرین اخبار:
کد خبر:۱۹۳۶۸۲
رئیس دانشگاه علوم پزشكی شیراز خبرداد:

کاهش بسیاری از نیازهای کشور با تولید تجهیزات پزشکی در شیراز

رئیس دانشگاه علوم پزشكی شیراز گفت: در زمینه تولید تجهیزات پزشكی با توجه به تفاهمنامه‌ای كه بین دانشگاه علوم پزشكی و صنایع الكترونیك شیراز در زمینه تولید تجهیزات پزشكی منعقد شده است، بسیاری از نیازهای كشور به خارج كاهش خواهد یافت.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از شيراز، محمدهادی ایمانیه امروز در جلسه شورای اداری استان که با حضور وزیر کشور برگزار شد، بیان داشت: با اجرای طرح پزشك خانواده هزینه های درمانی مردم تا حد قابل توجهی كاهش خواهد یافت.
 
وی افزود: این طرح با هدف اجرای عدالت در سلامت و دسترسی آسان همه مردم و تمامی گروه های سنی به خدمات بهداشتی و درمانی مناسب اجرا می شود و با اجرای آن نظام سلامت كشور از درمان محوری به سمت سلامت محوری سوق پیدا خواهد كرد.
 
رئیس دانشگاه علوم پزشكی شیراز در قسمتی دیگر از سخنان خود گفت: در سال تولید ملی، حمایت از كار و سرمایه ایرانی سه كار مهم در فارس برای ارتقای سلامت آغاز شده كه یكی از آنها ایجاد شهر سلامت در منطقه غرب شیراز است.
 
ایمانیه تصریح کرد: با توجه به اینكه شیراز و فارس قطب پزشكی كشور محسوب می شود و به سومین قطب پیوند كبد دنیا نیز تبدیل شده است، اجرای چنین پروژه ای لازم و ضروری بود.
 
وی بیان داشت: با توجه به اقلیم فارس، این استان سرزمین مستعدی برای كشت گیاهان دارویی نیز هست و تاكنون 100 نوع گیاه دارویی قابل كشت در فارس شناسایی شده است.
 
رئیس دانشگاه علوم پزشكی شیراز  گفت: در زمینه تولید تجهیزات پزشكی نیز با توجه به تفاهمنامه ای كه بین دانشگاه علوم پزشكی و صنایع الكترونیك شیراز در زمینه تولید تجهیزات پزشكی منعقد شده است، بسیاری از نیازهای كشور به خارج كاهش خواهد یافت.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار