کد خبر:۱۹۴۲۲۹
افتتاحيه اردوهاي جهادي – 4
شريعتي: در سايه رحمت خدا، دنيا و آخرت جهادگران آباد ميشود
رئيس دانشگاه علامهطباطبايي با اشاره به آياتي از قرآن كه با جهاد در ارتباط است، گفت: در سايه رحمت خداوند، دنيا و آخرت جهادگران آباد ميشود.
به گزارش خبرنگار اجتماعي «خبرگزاري دانشجو»، سيد صدرالدين شريعتي امروز در مراسم افتتاح اردوهاي جهاد سازندگي سال 91 كشور به مناطق محروم ايلام كه مقابل مقبره شهداي دانشگاه علامه طباطبايي برگزار شد، گفت: بسيج جهادي، رتبه اول را كسب كرده و انشاءالله در پيشگاه خداوند رتبههاي ديگر را كسب خواهد كرد.
رئيس دانشگاه علامه طباطبايي به آياتي از قرآن كريم در مورد جهاد اشاره كرد و افزود: خداوند در قرآن بخشي را به جهاد مربوط دانسته و فرموده است، دو طايفه مثل هم نيستند و نميتوانند در كنار هم قرار بگيرند؛ انسانهاي مومن كه هيچ مشكلي ندارند و در سلامت بسر ميبرند و به جهاد نرفته اند را با كساني كه در راه خدا جهاد ميكنند، يكسان نميدانيم.
وي با اشاره به آيه ديگر كه جايگاه مجاهدت را بيان كرده گفت: انسانهاي جهادگر افرادي هستند كه فضليت آنها بر ديگران بسيار بيشتر بوده و اجري عظيم دارند.
شريعتي عنوان كرد: علاوه بر پاداش عظيم، جهاد داراي درجات شايستگي است كه هر كس به ميزان تلاش خود از جهاد پاداش بدست ميآورد.
رئيس دانشگاه علامهطباطبايي نكته سوم آيات جهاد را در اين دانست كه در پس اين حركت، خداوند آمرزش و غفران اخود را براي بندگان قرار داده كه اين جهاد شامل دفاع مقدس، جهاد تبليغاتي و جهاد سازندگي ميشود.
وي در پايان آخرين ارزشگذاري قرآن در خصوص جهاد را رحمت معرفي كرد و گفت: در سايه رحمت خداوند، دنيا و آخرت انسانهاي جهادگر آباد ميشود.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰