ناظر جشنواره فرهنگی هنری دانشجویان دانشکده های فنی کشور گفت: کیفیت بخشی در اولویت جشنواره های فرهنگی هنری دانشگاه فنی و حرفه ای قرار بگیرد.
مصطفی رهبان فرد در گفت و گو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در خرم آباد، در خصوص سطح کیفی جشنواره فرهنگی هنری دانشجویان پسر دانشکده های فنی و حرفه ای کشور که در خرم آباد برگزار شد تصریح کرد: سال گذشته که جشنواره در همدان برگزار شد یک تفاوتی بود که سطح مسابقات را به مراتب بالا تر برده بود و آن اینکه سال گذشته مراحل مقدماتی و استانی را با حضور دانشکده های فنی و دانشگاههای تربیت معلم به صورت مشترک برگزار کردیم به همین دلیل بهترین ها برای حضور در جشنواره کشوری انتخاب شدند اما در جشنواره امسال که در خرم آباد برگزار شد نفرات برتر هر دانشکده به مرحله کشوری راه یافتند و فیلتر استانی امسال حذف شد به همین دلیل تعداد شرکت کنندگان تقریبا دو برابر شد ولی سطح کیفی پایین تر آمد و این مساله هم با توجه به حذف فیلتر استانی طبیعی است.
وی افزود: شیوه نامه اصلی این جشنواره توسط یک کمیته فنی تدوین می شود که ضرورت دارد در خصوص کیفی کردن جشنواره تصمیمات لازم را اتخاذ کنند.
ناظر جشنواره فرهنگی هنری دانشجویان دانشکده های فنی کشور گفت: در مجموع در 12 رشته این جشنواره 28 نفر داور به امر قضاوت پرداختند که داوران بخش قرآنی این جشنواره 9 نفر آنها همگی از استان لرستان بودند که قضاوت آنها رضایت بخش و قابل قبول بوده است.
رهبان فرد ادامه داد: پیش از مشخص شدن میزبانی دانشکده فنی پسران خرم آباد و دانشکده فنی دختران گرگان به عنوان میزبان جشنواره های فرهنگی هنری دانشگاه فنی و حرفه ای کمیته فنی این جشنواره برای تدوین شیوه نامه مسابقات فرهنگی هنری دانشجویان دانشگاه فنی و حرفه ای جلسه ای داشتند که در آن جلسه مقرر شد برای اینکه شبهات دانشجویان در خصوص داوری ها رفع شود یک سرداور از تهران و یا استان های همجوار که در سطح کشور شاخص است در کنار دو داور بومی دانشکده میزبان جشنواره قرار بگیرند.
وی اضافه کرد: در تمامی جشنواره های گذشته داوران، بومی محل برگزاری جشنواره ها بودند با این وجود برای اینکه شبهه ای در خصوص داوری های آثار پیش نیاید در رشته های هنری خوشنویسی، عکاسی، شعر، کاریکاتور و نقاشی یک سرداور از تهران و استان های همجوار در کنار داوران لرستانی به امر داوری آثار پرداختند.
ناظر جشنواره فرهنگی هنری دانشجویان دانشکده های فنی کشور گفت: یکی از شاخص های مهم دربحث فعالیت های فرهنگی نیروی انسانی متخصص و مجرب است اما متاسفانه در دانشکده های فنی بعضا با جمعیت دو هزار دانشجو یک کارشناس فرهنگی ندارد.
رهبان فرد تصریح کرد: زمانی که یک متولی مستقل فرهنگی در یک مجموعه نباشد نه کانون های فرهنگی بلکه دیگر مسائل فرهنگی هم با مشکل مواجه می شوند. درست است که تربیت کار همه است ولی یک متولی خاص می طلبد و این نظر رهبر انقلاب است و امروز هم باید در دانشکده های فنی پست های فرهنگی تعریف شوند و دفاتر نهاد رهبری هم در 95 درصد از دانشکده ها نهاد رهبری ندارند و باید این دفاتر هم راه اندازی شوند.
وی با ابراز رضایت از میزبانی دانشکده فنی خرم آباد در برگزاری جشنواره متذکر شد: پتانسیل خوبی در بحث اسکان و امکانات در این دانشکده وجود دارد البته در بحث نیروی انسانی دانشکده با کمبود مواجه است.