حضور مردم در صحنه موجب کاهش مشکلات می‌شود
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۹۴۶۱۳
نماینده زنجان در مجلس:

حضور مردم در صحنه موجب کاهش مشکلات می‌شود

نماینده مردم زنجان و طارم در مجلس با اشاره به ضرورت استفاده از ظرفیت‌های مردمی گفت: حضور مردم در کنار دولتمردان طی 33 سال گذشته موجب حل بسیاری از مشکلات جامعه شده است.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از زنجان، محمد اسماعیلی ظهر امروز در مراسم کلنگ‌زنی مجتمع پزشکی رفاهی قمر بنی هاشم (ع) زنجان که در سالن شرکت خطوط لوله زنجان برگزار شد، حضور خیران را موجب کاهش مشکلات بیماران عنوان کرد.
 
وی افزود: مردمی با سابقه ارادت به اهل بیت به طور قطع بیش از این می‌توانند در عرصه‌های کمک به همنوع خود حضور داشته باشند.
 
نماینده مردم زنجان و طارم در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: اگر مسئولان در کنار مردم و به صورت هماهنگ با آنها حرکت کنند بخش اعظمی از مشکلات موجود در جامعه کاهش خواهد یافت.
 
اسماعیلی با بیان اینکه کمک گرفتن از مردم در همه جای دنیا برای کاهش مشکلات یک رویه محسوب می‌شود، اضافه کرد: در همه جای دنیا مردم در حل مشکلات بیماران نقش شایان توجهی دارند.
 
وی تاکید کرد: در 33 سال گذشته حضور به موقع مردم در صحنه‌ها موجب حل مشکلات و پیشرفت امور شده است.
 
نماینده مردم زنجان و طارم در مجلس شورای اسلامی با اشاره به معضلات موجود در اقتصاد استان زنجان تصریح کرد: می‌توان از امکانات مردم در داخل و خارج استان برای کاهش و حتی حل این معضلات استفاده کرد.
پربازدیدترین آخرین اخبار