کد خبر:۱۹۴۷۵۸
معاون فرهنگی دانشگاه علوم پزشكی تبریز:
ورزش در خدمت نظام سلامت جامعه باشد
معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشكی تبریز با اشاره به اهمیت ورزش در سلامت فرد و جامعه گفت: ورزش باید از حالت تجاری به دور و در خدمت نظام سلامت جامعه باشد.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از تبریز، حجت الاسلام طباطبایی روز گذشته در همایش مدیران تربیت بدنی دانشگاه های علوم پزشكی كشور با بیان اینكه سلامت بدون ورزش امكان پذیر نیست، تصريح كرد: ورزش باید از حالت تجاری به دور و در خدمت نظام سلامت جامعه باشد.
وی درادامه با بيان اینکه اولین سالن تیراندازی دانشجویان كشور در دانشگاه علوم پزشكی تبریز احداث و مورد بهره برداری قرار گرفته است از بهره برداری سالن ورزشی كوثر ویژه دانشجویان دختر علوم پزشكی تبریز در پایان تیرماه جاری خبر داد.
معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشكی تبریز در ادامه با بیان اینكه استقبال دانشجویان از كارهای فرهنگی و ورزشی افزایش یافته است، افزود: در سال جاری دانشگاه علوم پزشكی تبریز مقام دوم جشنواره فرهنگی نشریات دانشگاه هاي كشور را كسب كرده است.
طباطبايي در پایان از آمادگی كامل دانشگاه علوم پزشكی تبریز در برگزاری دهمین المپیاد ورزشی دانشجویان پسر دانشگاه علوم پزشكی كشور خبرداد و گفت: 110 ورزشكار از این دانشگاه در 12 رشته ورزشی در این المپیاد حضور خواهند داشت.
لازم به ذكر است، دهمين المپياد ورزشي دانشجويان پسر دانشگاههاي علوم پزشكي کشور روزهاي نهم تا نوزدهم شهريور ماه سال جاری در 12 رشته ورزشي از جمله فوتبال، واليبال، بسكتبال، تنيس روي ميز، بدمينتون، شطرنج، كاراته، تكواندو، شنا، كشتي، دو و ميداني و تيراندازي به ميزباني دانشگاه علوم پزشكي و خدمات بهداشتی و درمانی تبريز برگزار خواهد شد.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.