
کد خبر:۱۹۵۵۰۸
نگراني پنتاگون از افزايش توان موشكي ايران
وزارت دفاع آمريكا (پنتاگون) طي گزارشي با اشاره به افزايش قدرت و دقت موشكهاي ايران از افزايش توان موشكي ايران ابراز نگراني كرده است.
به گزارش خبرنگار حوزه بينالملل «خبرگزاري دانشجو» به نقل از الجزيره، وزارت دفاع آمريكا در گزارشي به افزايش توان موشكي ايران اذعان كرده است.
در اين گزارش آمده است: نيروهاي مسلح ايران توانسته اند قدرت و دقت موشك هاي دور برد و برد متوسط خود، از جمله موشك هاي شهاب 3 را كه بردشان به 2000 كيلومتر مي رسد، به صورت چشمگيري بالا ببرند.
نگراني مقامات پنتاگون از قدرت موشكي ايران در حال حاضر بيش از همه به دليل توان هدف گيري دشمنان منطقه اي از جمله اسرائيل به وسيله موشك هاي موجود است.
اين گزارش همچنين مي افزايد: احتمال مي رود ايران تا چند سال ديگر قادر به آزمايش موشك هاي بالستيك قاره پيما باشد.
پنتاگون ضمن ابراز نگراني از افزايش توان موشكي ايران، گزارش خود را براي بررسي به كميسيون دفاعي كنگره آمريكا ارائه داده است.
پيش از اين و به دنبال مانور پيامبر اعظم (ص)- 7، مقامات آمريكايي از پيشرفت موشكي ايران به شدت ابراز نگراني كرده بودند.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.