رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان کشور گفت: همکاری بخش خصوصی و دولتی با توجه به تاثیراتش باید در کشور های اسلامی بیشتر شود.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از کرمانشاه، سید مهدی هاشمی امروز در پانزدهمین اجلاس سراسری هیئت نظام مهندسی کشور که در کرمانشاه در حال برگزاری است، تصریح کرد: همکاری بخش خصوصی و دولتی با توجه به تاثیراتش باید در کشور های اسلامی بیشتر شود.
وی بیان داشت: سازه ها و ابنیه از دارایی های اساسی یک کشور محسوب می شوند و باید برای حفظ و توسعه آنها تلاش کنیم.
رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان کشور با اشاره به نامگذاری امسال به عنوان سال تولید ملی و حمایت از کار و سرمایه ایرانی، یادآور شد: پیروی از گفتار و کردار رهبر معظم انقلاب زمینه رونق در عرصه های مختلف داخلی و خارجی را فراهم می آورد.
هاشمی ادامه داد: باید برای توانمندسازی ساختار نظام مهندسی و استفاده بهینه از نیروی عظیم موجود در کشور بسترهای لازم فراهم شود تا بتوان زمینه رشد و تعالی همه جانبه کشور را فراهم کرد.
وی تصریح کرد: این سازمان همواره وظایف خود را متناسب با این شعارها تنظیم کرده و امسال نیز گسترش فعالیت های نظام مهندسی در جهت حمایت از تولید ملی و کار و سرمایه ایرانی خواهد بود.
رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان کشور با تاکید بر لزوم استفاده از تکنولوژی نوین روز در ارتقای دانش فنی صاحبان حرفه، گفت: باید در تهیه طرحها و برنامه های توسعه ای سرآمد باشیم.
هاشمی در پایان یادآور شد: هدف از برگزاری همایش های سالیانه صرف رفع تکلیف نیست، بلکه باید در جهت ارتقا و کارآمدی نظام مهندسی و حمایت از تولید ملی گام برداشت.
رئیس نظام مهندسی ساختمان كرمانشاه نیز در این اجلاس نقش مهندسان ساختمان را بویژه در بازسازی ویرانه های پس از جنگ تحمیلی مهم ارزیابی كرد.
مهرداد سالاری با اشاره به نامگذاری امسال بنام سال «تولید ملی، حمایت از كار و سرمایه ایرانی»، از سوی مقام معظم رهبری افزود: سازمان نظام مهندسی ساختمان كشور امروز با داشتن 250 هزار عضو نقشی مهم در تحقق این هدف دارد.
وی مهندسان را یكی از سرمایه های بزرگ كشور دانست و گفت: سازمان نظام مهندسی ساختمان استان كرمانشاه با داشتن شش هزار و 400 نفر عضو، نقشی مهم در اجرای پروژه های ساختمانی كشور و استان ایفا می كند.
رئیس نظام مهندسی ساختمان كرمانشاه گفت: برگزاری پانزدهمین اجلاس هیئت عمومی سازمان نظام مهندسی ساختمان كشور به میزبانی كرمانشاه گامی جدی برای ارتقای كمی و كیفی خدمات و گسترش فعالیت های نظام مهندسی ساختمان كشور به فراسوی مرزهای ایران باشد.
سالاری، نیروی انسانی نظام مهندسی را یکی از بزرگترین سرمایه های جامعه دانست و گفت: سکان مدیریت صنعت ساختمان در دست مهندسین مملکت است و باید تلاش کنیم از پتانسیل نیروی انسانی حداکثر بهره را ببریم.
وی افزود: باید در اجلاس های اینچنینی به جمع بندی مناسبی برای ارتقای سطح کمی و کیفی خدمات نظام مهندسی و گسترش فعالیت ها در خارج از کشور برسیم.
رئیس نظام مهندسی ساختمان كرمانشاه موفقیت این سازمان و اعضایش را گام موثری در ارتقای توانمندی های جمهوری اسلامی و اشاعه فرهنگ ایرانی اسلامی در کشورهای منطقه دانست.
در ادامه مراسم معاون عمرانی استانداری کرمانشاه با اشاره به نقش مهم نظام مهندسی در جامعه کنونی ابراز داشت: امروزه انتظار مردم برای بهبود کیفیت و مقاوم سازی ساختمانها از سازمان بیشتر شده و از سوی دیگر تراکم مهندسین فارغ التحصیل در شته های مختلف مسئولیت سازمان را حساس تر و سنگین تر کرده است.
حیدر مطاعی نیروی انسانی را سرمایه اصلی مملکت دانست و گفت: باید این نیروها را به نحو احسن سازماندهی کنیم و با ارتقای کیفی و کمی پروژه ها زمینه توسعه ساخت و ساز را فراهم کنیم.
وی افزود: افزایش بازار کار و صدور خدمات مهندسی و همچنین توسعه فرهنگ مشارکت از دیگر اقداماتی است که باید در دستور کار نظام مهندسی قرار گیرد.
مطاعی در پایان مهندسان را چشم بصیرت جامعه و منعکس کننده خدمات دولت به مردم دانست.