کد خبر:۱۹۶۱۹۰
دانشجوي شهيد سيد حسن طاهري:

براي شوكت اسلام صبر را پيشه خود سازيم

دانشجوي شهيد سيد حسن طاهري در فرازی از وصیت نامه خود آورده است: ما اگر امروز طالبيم كه همچنان اسلام عزيز باشد، بايد براي بقا و شوكت و شرافت اسلام صبر را پيشه خود سازيم تا از امتحان الهي سرافراز بیرون آييم.
گروه فرهنگي «خبرگزاري دانشجو»؛ سيد حسن طاهري فرزند سيد فضل الله 2 ارديبهشت 1342 در يك خانواده مذهبي به دنيا آمد و تحصيلات ابتدايي خود را در مدرسه صادقيه سمنان و دوره راهنمايي را در مدرسه امام خميني (ره) گذراند.
 
در دبيرستان دهخدا با تشكيل انجمن اسلامي و شركت در راهپيمايي عليه رژيم طاغوت پيكار كرد. با پيروزي انقلاب اسلامي عضو پايگاه بسيج مجمع ابوالفضل (ع) شده و تا پاسي از شب در آنجا فعاليت مي كرد.
 
وي با شروع جنگ تحميلي عازم جنگ و جبهه شد و با اينكه 16 سال بيشتر نداشت، در كردستان از خود افتخاراتي بر جاي گذاشت.
 
با شركت در كنكور در دانشسراي دارالفنون تهران قبول شد، ‌وي در چهارمين اعزام خود ضمن شركت در عمليات كربلاي يك در مهران، 11 تير سال 1365 به شهادت رسيد.
 
زمان دهرويه همرزمش مي گويد: شب عمليات بود كه سيد حسن نورانيت عجيبي داشت، گفتم حسن جان اگر به شهادت رسيدي دست ما را هم بگير. با خنده گفت: آقا زمان من گناه كار كجا و شهادت كجا؟ همان شب رفت و به ديار معشوق شتافت.
 
مادر شهيد در خاطره اي از او مي گويد: چهار پنج ساله بود كه يك چادر بر مي داشت و روي دوش مي انداخت و يك عمامه مانندي روي سر و چوبي را به دست مي گرفت كه به عنوان بلند گو از آن استفاده و شروع به سخنراني مي كرد.
 
درست كارهاي روضه خوانها را تقليد مي كرد، ‌فاميل ها كه او ر ا به اين شكل مي ديدند، مي گفتند وقتي بزرگ بشه يك روحاني مي شه.
 
خواهر شهيد مي گويد: آنقدر شيفته امام حسين (ع) بود كه اگر كسي  به او مي گفت: انشاء الله در دانشگاه قبول بشي پاسخ مي داد انشاء‌الله در دانشگاه امام حسين (ع) قبول بشم.
 
بالاخره قبولي اش را از امام حسين (ع)  گرفت.
 
حميدرضا سلماني حقيقي دوست شهيد مي گويد: خودش را به زحمت مي انداخت و از كوچكترين فرصت بيشترين استنفاده را مي برد و ‌تاكيد مي كرد حالا كه ما از درس و بحث و زندگي جدا شديم، نبايد خدايي نخواسته تصور شود كه از درس فرار كرديم.
 
فرازهايي از وصيت نامه شهيد سيد حسن طاهري
 
امروز كه اسلام عزيز تر از هر چيز است نياز به كمك و ياري دارد و امام بزرگوار جنگ را از اهم واجبات الهي دانسته و فرموده كه هيچ چيز نمي تواند مانع از آن شود؛ لذا من نتوانستم درس را بر رزم ترجيح دهم.
 
ما اگر امروز طالبيم كه همچنان اسلام عزيز باشد و از غربت به در آيد، بايد تا رفع فتنه از عالم كه دستور قرآن مجيد مي باشد، با خصم دون به جنگ بپردازيم و براي بقا و شوكت و شرافت اسلام صبر را پيشه خود سازيم و از امتحان الهي سر افراز براييم.
 
چند تذكر:
امام را تنها نگذاريد و ...
جبهه ها را فراموش نكنيد و تنور جنگ را گرم نگه داريد.
نماز جمعه و جماعت، ‌دعاي كميل و توسل، قرائت قرآن را فراموش نكنيد كه رمز پيروزي ما است.
در راه استمرار انقلاب كوشا باشيد و از هيچ تلاشي دريغ نكنيد.
در مقابل مصائب و مشكلات صابر باشيد و ايمانتان قوي باشد و بدانيد كه خدا با شما است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار