کد خبر:۱۹۶۵۳۱
استاندار گیلان:
بحران سیل در گیلان با اقدامی انقلابی مدیریت شود
استاندار گیلان گفت: باید با اقدامی انقلابی، بحران سیل در گیلان را مدیریت کرد.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از رشت، مهدی سعادتی عصر روز گذشته در جلسه ستاد بحران با حضور فرمانداران شهرستانهای سیلزده رودسر، املش، لنگرود و دیگر مدیران اجرایی استان و شهرستان در سالن اجتماعات فرمانداری شهرستان رودسر گفت: استان گیلان جزو استانهای حادثهخیز کشور است که باید با مدیریتهای درست و اصولی، خسارات ناشی از بحرانهای حاصل را کم کرد.
وی افزود: تا زمانی که اوضاع به حالت عادی برنگشته است مدیران استانی باید بطور مداوم پیگیر باشند و به صورت روزانه گزارش عملکرد از پیشرفت کارها را ارائه دهند.
استاندار گیلان بعد از شنیدن آمار و اطلاعات اولیه از بروز خسارتهای اولیه در سه شهرستان رودسر، املش و لنگرود گفت: باید با اقدامی انقلابی این بحران را مدیریت کرد.
وی ادامه داد: با تخصیص شش میلیارد تومان اعتبار اولیه، باید برای ساماندهی خسارات ناشی از سیل در این سه شهرستان به صورت اولویتبندی و با نظارت فرماندار هزینه شود.
سعادتی تاکید کرد: مسئولان به مسائل بهداشتی در آبرسانی و آذوقه به مناطق سیل زده نهایت دقت را به انجام برسانند و منطقه آلوده نیز در اسرع وقت، ضدعفونی و سمپاشی شود.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰