کد خبر:۱۹۶۷۵۸
عضو شوراي مركزي جنبش عدالتخواه مطرح کرد:
پیشنهاد تاسیس مرکزی در وزارت خارجه برای رصد مشکلات مسلمانان
عضو شورای مرکزی جنبش عدالتخواه با اشاره به وقوع نسل کشی مسلمانان در میانمار خواستار تاسيس مركزي در وزارت امور خارجه براي رصد كردن اوضاع و مشكلات مسلمانان كشورهاي مختلف شد.
علي محمدزاده در گفتوگو با خبرنگار سياسي «خبرگزاري دانشجو»، با اشاره به كشتار مسلمان در ميانمار گفت: وزارت امور خارجه بايد از تمام پتانسيل خود استفاده كند و از طريق كانالهايي كه در اختيار دارد اين موضوع را بررسي و حل نمايد.
اين فعال دانشجويي خاطرنشان كرد: نبايد دستگاه ديپلماسي در اين مورد مماشات كند؛ چرا كه كشتار مسلمانان در ميانمار نوعي نسلكشي است.
عضو شوراي مركزي جنبش عدالتخواه تصريح كرد: متاسفانه شاهد هستيم كه وزارت امور خارجه در خصوص حمايت از مسلمانان ميانمار عملكرد كاملاً منفعلانهاي دارد.
وي ادامه داد: علاوه بر كار ديپلماسي در حوزه بينالملل، به فعاليت گروههاي خودجوش مردمي نيز نياز داريم كه از جمله آن ميتوان به جمعآوري كمكهاي مردمي اشاره كرد.
محمدزاده كار در شبكههاي اجتماعي و فضاسازي رسانهاي را از ديگر اقدامات مثبت براي حمايت از مسلمانان ميانمار برشمرد و تاكيد كرد: بايد از ظرفيت شبكههايي كه در اختيار داريم، مثل پرس تيوي و العالم نهايت استفاده را ببريم.
عضو شوراي مركزي جنبش عدالتخواه تصريح كرد: نكتهاي كه قابل تامل است، مسئوليت نداشتن وزارت امور خارجه نسبت به مسلمانان دنياست؛ اگر داعيهدار امت واحده اسلامي هستيم، نميتوانيم نسبت به مسائل مختلف مسلمانان بيتفاوت باشيم.
وي در ادامه خواستار تاسيس مركزي در وزارت امور خارجه براي رصد كردن اوضاع و مشكلات مسلمانان كشورهاي مختلف شد.
محمدزاده ادامه داد: مطالبهگري جنبش دانشجويي از دستگاههايي كه در اين خصوص وظايفي بر عهده دارند از جمله اقدامات ضروري دانشجويي است.
عضو شوراي مركزي جنبش عدالتخواه در پايان تاكيد كرد: بايد از توان و ظرفيت دانشجويي استفاده كرد و با دستگاههاي بينالمللي از جمله سازمان ملل ارتباط گرفت تا اقدامات موثري براي جلوگيري از تضييع بيشتر حقوق مسلمانان در ميانمار انجام پذيرد.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.