جواد محجوب تنها امید جودوی ایران در مسابقات المپیک است
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۹۶۹۸۴
رستگار در گفت‌و‌گو با «خبرگزاری دانشجو»:

جواد محجوب تنها امید جودوی ایران در مسابقات المپیک است

رئیس فدراسیون جودو گفت: با آسیب دیدگی محمدرضا رودکی، جودو کار وزن مثبت 100 کیلوگرم، جواد محجوب تنها امید جودوی کشور برای به اهتزاز در آوردن پرچم جمهوری اسلامی ایران در مسابقات المپیک لندن است.
محمدعلی رستگار در گفت‌و‌گو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در بجنورد، با بیان اینکه اگر قوانین تغییر پبدا نمی کرد حداقل سه سهمیه برای المپیک داشتیم، گفت: به دلیل این که ما فرصت کسب سهمیه ها را از دست دادیم، نهایتا در آخرین مرحله توانستیم فقط دو سهمیه برای المپیک لندن کسب کنیم.
 
وی افزود: متاسفانه محمد رضا رودکی، جودو کار وزن مثبت 100 کیلوگرم یکی از دو سهمیه ما در اردوی آماده سازی مسکو از ناحیه زانو دچار آسیب دیدگی شد که پس از بازگشت به تهران و انجام عمل جراحی به تشخیص پزشکان از رفتن بر روی تاتامی در مسابقات المپیک حذف شد.
 
رئیس فدراسیون جودوی کشور تصریح کرد: محمد رضا رودکی در کنار جواد محجوب به لندن خواهد آمد تا هم نقطه امید و روحیه بخش جواد محجوب باشد و هم تجربیات مفیدی را کسب کند.
 
وی با اشاره به اینکه جواد محجوب، جودو کار وزن 100 کیلوگرم تمرینات خوبی را پشت سر گذاشته و از آمادگی لازم برخوردار است، اضافه کرد: امیدواریم این جوان بیست ساله و گمنام جودوی کشور با اعتماد به نفس و خود باوری به رقابت ها بپردازد و جو دهکده المپیک روی او اثر منفی نگذارد.
 
رستگار مهمترین رقیب محجوب را ماکسیم، قهرمان قزاقستانی جهان دانست و خاطرنشان کرد: هرچند محجوب نخستین حضورش در المپیک را تجربه خواهد کرد، اما فدراسیون همه امکانات را برای وی مهیا کرده و امیدواریم که بتواند نمایش خوبی داشته باشد.
 
رئیس فدراسیون جودو کشور در ادامه گفت: وضعیت جودوی امسال خیلی وضعیت عادی نیست، ولی با تغییراتی که اسفند ماه 90 رخ داد ما تلاش کردیم شرایط روحی و روانی ورزشکاران تغییر پیدا کند و افکار و ذهن آنان فقط معطوف به کار فنی باشد.
 
وی درباره اینکه چرا فقط توانستیم دو سهمیه برای المپیک کسب کنیم، توضیح داد: سه عامل دست به دست هم داد تا حضور ما در المپیک لندن کم رنگ شود؛ که اولی تغییر قوانین بین المللی برای کسب سهمیه بود. در روش جدید ورزشکاران باید در فاصله زمانی آوریل 2010 تا آوریل 2012 به مدت دو سال در 57 مسابقه جودو شرکت می کردند و با کسب امتیاز در رنکینگ جهانی جزو 22 نفر برتر قرار می گرفتند.
 
رستگار ادامه داد: حضور در 57 مسابقه نیازمند بودجه بالایی بود که به هرحال فدراسیون با مشکلات مالی مواجهه بود و آنطور که می خواست نتوانست این مسئله را پیاده کند.
 
وی با بیان اینکه مسئله سوم عامل روحی و روانی جودو در کشور بوده است، گفت: ما بعد از چهار سال توانستیم مجددا روی سکوی آسیا بایستیم که انشاءلله این روند رو به رشد، روز به روز بهتر شود.
پربازدیدترین آخرین اخبار