از انتقاد جمهوري‌خواهان از عدم مداخله آمريكا در سوريه تا اعمال عبادي سعودي‌ها در ماه رمضان!
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۹۷۶۰۹

از انتقاد جمهوري‌خواهان از عدم مداخله آمريكا در سوريه تا اعمال عبادي سعودي‌ها در ماه رمضان!

يك سناتور جمهوري خواه كنگره آمريكا عدم مداخله اين كشور در سوريه را عامل ادامه بحران اين كشور دانست و در عربستان مقامات سعودي از مردم خواستند در ماه مبارك رمضان به معارضان سوري كمك كنند!
به گزارش خبرنگار حوزه بين الملل «خبرگزاري دانشجو» به نقل از سي ان ان، جان ماكين، سناتور جمهوري خواه كنگره آمريكا، ادامه خشونت ها را با عدم مداخله آمريكا در اين كشور مرتبط دانست!

ماكين كه از نماينده هاي شناخته شده و افراطي جمهوري خواهان در كنگره آمريكاست، در گفت‌وگو با سي ان ان با اشاره به ادامه بحران و عدم شكست دولت سوريه گفت: «به دليل شكست ما در كمك (به معارضان) و به دليل شكست ما در رهبري كشورهاي مخالف سوريه در منطقه مانند عربستان، قطر و تركيه، وضعيت در سوريه رو به وخامت است.»

وي افزود: هنوز امكان در دست گرفتن اوضاع براي ما وجود دارد اما اكنون كنترل اوضاع براي ما به مراتب بسيار مشكل تر از گذشته است.

ماكين در اظهارات تند خود در مورد بحران سوريه با انتقاد از سياست هاي اوباما در مورد سوريه، بر ضرورت ارسال اسلحه و تجهيزات به معارضان سوري به منظور ايجاد منطقه امن براي آنان تاكيد كرد.

از سوي ديگر در عربستان نيز به دنبال دستور پادشاه اين كشور براي جمع آوري كمك هاي مالي براي معارضان سوري، وزات كشور عربستان از شهروندان سعودي خواست در ماه مبارك رمضان براي شركت در جمع آوري اين كمك ها تعجيل كنند!

اين اعلام موضع وزارت كشور عربستان و ارتباط دادن كمك هاي مالي به معارضان سوري به اعمال عبادي ماه رمضان! در حالي صورت گرفت كه پيش از اين علماي ديني سعودي كه خود به دنبال حمايت از معارضان با استفاده از نفوذ خود در ميان جامعه وهابي سعودي بودند، اعلام كرده بودند كه دولت عربستان از آنان خواسته است كه از جمع آوري اين كمك ها در محافل ديني خودداري كرده و اعلام كرده است كه حكومت سعودي خود به اين اقدام مبادرت مي كند. 
 
پربازدیدترین آخرین اخبار