بیگی در گفتوگو با «خبرگزاری دانشجو»:
جلالی رئیس فراکسیون رهروان شد/افراد غايب در جلسات فراکسیون حذف می شوند
عضو فراکسیون رهروان ولایت گفت: کاظم جلالی در جلسه امروز فراکسیون رهروان ولایت مجلس به عنوان رئیس این فراکسیون انتخاب شد.
روح الله بیگی در گفتوگو با خبرنگار مجلس «خبرگزاری دانشجو»، با اشاره به جلسه امروز فراکسیون رهروان ولایت که با حضور علی لاریجانی برگزار شد، گفت: در جلسه امروز که ساعت 11 آغاز شد، کاظم جلالی به عنوان رئیس، حسین سبحانی نیا نایب رئیس اول، فاطمه رهبر نایب رئیس دوم، سید رمضان شجاعی کیاسری سخنگو و نادر قاضی پور، بهروز نعمتی و اسماعیل نعمتی به عنوان دبیر انتخاب شدند.
وی افزود: همچنین علاوه بر من، موسی غضنفرآبادی، غلامرضا مصباحی مقدم، دخیل عباس زارع زاده مهریزی، محمد باقری به عنوان هیئت داوری فراکسیون اصولگرایان رهروان ولایت انتخاب شدند.
نايب رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس در ادامه با اشاره به موارد مطرح شده در این جلسه گفت: در این جلسه تصمیم گرفته شد که فراکسیون هر هفته یک بار با حضور علی لاریجانی تشکیل جلسه دهد؛ همچنين قرار بر اين شد كه هر فردی در جلسات غیبت داشته باشد از این فراکسیون حذف شود.
عضو فراکسیون رهروان ولایت با بیان اینکه در این جلسه یک یا دو نماینده از همه استان ها حضور داشتند، ادامه داد: در این جلسه مباحثی همچون تورم، گرانی و مهار آن مطرح شد که به یافتن ریشه اصلی مشکل پرداختیم.
وی با بیان اینکه در صحبت های وزرای کشاورزی و صنعت و معدن به تناقضاتی رسیدیم، گفت: بر اساس شواهد و بررسی های انجام شده به این نتیجه رسیدیم که گزارش هیچ کدام از این وزرا صحیح نیست و به همین دلیل کمیته ای از طرف فراکسیون برای ارزیابی اظهارات این دو وزیر تشکیل شد که من نیز عضو آن هستم.
بيگي خاطرنشان کرد: تمامی اعضای فراکسیون معتقد بودند که 80 درصد این مشکلات ناشی از بي تدبیر مسئولان است؛ کسی که نمی تواند وضعیت مرغ را در کشور خود مدیریت کند جهان را نیز نمی تواند اداره کند.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰