کد خبر:۱۹۸۱۳۴
آيت الله آملي لاريجاني:

امروز غرب کاملا به پوچی رسیده است

رئیس قوه قضائیه تصريح كرد: امروز غرب کاملا به پوچی رسیده است و دنیایی را بوجود آورده که دیگر در آن خدا و عشق به معنای معنوی وجود ندارد.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از ساری، آیت الله آملي لاریجانی شب گذشته در همایش آیت جاوید، ویژه بیستمین سالگرد ارتحال آیت‌الله میرزا هاشم آملی  که در مازندران برگزار شد، با برشمردن ويژگي‌هاي اخلاقي، علمي و ديني آيت‌الله ميرزا هاشم آملي، وي را عالمي وارسته و حكيمي توانا و آگاه به مكتب اهل بيت خواند و مهم‌ترين دغدغه وي را تربيت شاگردان جوان در ادامه اين مكتب ولايي و جدا نشدني دانست.
 
وی به شخصیت والای آیت الله میرزاهاشم آملی اشاره کرد و افزود: آن عالم ربانی، فقیه، اسوه علم، تقوا و فضیلت و یکی از ستارگان درخشان آسمان علم و دانش و از مفاخر فقهای شیعه به شمار می رود.

آیت الله میرزا هاشم آملی، عالم به مکتب اهل بیت بود

رئیس قوه قضائیه بیان داشت: وی بی شک یکی از شخصیت های برجسته عصر و برکات زمان معاصر بود، که در سایه تلاش های مستمر و پیگیر خویش توانست قلل برافراشته علم و اجتهاد را فتح کند و بر کرسی پر ارزش تعلیم و تدریس نشیند و دهها تن از بزرگان حوزه های علمیه را در دامان خویش پرورش دهد.

آملي لاریجانی تاكيد كرد: ارزش آيت‌الله ميرزا هاشم آملي اين بود كه وي عالم به مكتب اهل بيت (ع) بود و به خوبي اين مكتب را مي‌شناخت.

وی بي‌تفاوتي نسبت به مكتب اهل بيت را سبب ايجاد انحرافات عميق در ميان گروه‌هاي جامعه دانست و تصريح كرد: بي‌تفاوتي به اين مكتب همچنين انحراف عليه حاكميت مشروع نظام، انحرافات فكري و ايجاد نفاق و دودستگي در ميان گرو‌ه‌هاي جامعه ايجاد مي‌كند.

رئیس قوه قضاییه در ادامه بسط و گسترش اندیشه های علما و فقها در جامعه را یک ضرورت دانست و خاطرنشان کرد: جامعه امروز ما نیازمند بهره گیری بیشتری از اندیشه های متعالی علما و مراجع بزرگ تقلید است تا بتواند در برابر تهاجم گسترده غرب ایستادگی کند.

آملي لاریجانی با تأکید بر اینکه در غرب از یک دوره‌ای خاص کم‌کم خدا از بحث‌های علمی کنار رفت، اظهار داشت: حیات عمومی مردم به ادعای اینکه انسان محور ارزش‌ها است در این مقوله به خطر افتاد.

وی با بیان اینکه در این ارزش‌های لیبرالی انسان خود انتخاب می‌کرد که چه خوب است و چه بد و این شد که بشر خدا را رها کرد و انسان محور شد، افزود:‌ از این دوران به بعد وضعیت معنوی در مغرب زمین افول کرد و سیر تکامل به معنای علم مادی رشد داشت اما فقر معنوی در این کشورها بسیار محسوس بود.
 
انحطاط اخلاقی گریبان دانشمندان و روشنفکران غرب را هم گرفته است

رئیس قوه قضائیه با بیان اینکه غرب، با پذیرش دیدگاه‌های اومانیستی، جهانی را به ارمغان آورد که آکنده از آثار ویرانگر و بحران‌های معرفتی، علمی، اخلاقی، اجتماعی، اقتصادی، سیاسی و روانی است، ادامه داد:  انسان نه تنها روی زیبای سعادت و خوشبختی را در سایه تفکرات و فلسفه اومانیستی ندید؛ بلکه به مراتب دچار انحراف اخلاقی و انحطاط معنوی نیز شد.

لاریجانی با بیان اینکه این انحطاط، اختصاص به اقشار زیرین ندارد و گریبان بسیاری از افراد تحصیلکرده و به اصطلاح روشنفکر را نیز گرفته است، افزود: امروزه در بسیاری از دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی کشورهای صنعتی مغرب زمین و رسانه‌های گروهی و دستگاه‌های تبلیغی آنان، دامنه انحطاط، از انکار خدا، معاد، پیامبران، معنویات و اخلاقیات آغاز می‌شود و به قانونی کردن ازدواج همجنس بازان می‌انجامد.
 
بحران ارزش‌ها در مغرب‌زمین بحرانی واقعی است

وی با بیان اینکه امروز غرب کاملا به پوچی رسیده است و دنیایی را بوجود آورده که دیگر در آن خدا و عشق به معنای معنوی وجود ندارد، تصریح کرد: تمدن غربی در مسیری قرار گرفته است که عشق و علاقه به مادیات- یعنی آنچه بی‌روح است- رواج یافته، در نتیجه نسبت به حیات انسانی و آثار آن نوعی بی‌اعتنایی و بی‌علاقگی پیدا شده است.

رئیس قوه قضائیه با اشاره به اینکه بحران ارزش‌ها و معنا در مغرب‌زمین بحرانی واقعی است، تصریح کرد: افراد زیادی تلاش کردند این وضعیت را سامان دهند؛ اما به نظر به معارف دینی ما این امر سامان‌پذیر نیست؛ چراکه دنیايی که خدا را رها کرده و به انسان به عنوان خالق ارزش‌ها می‌نگرد سرشار از منیت است و انسانی که خود را محور قرار می‌دهد راه بازگشت و اصلاحی ندارد.

آملي لاریجانی با بیان اینکه اگر انسان خود را می‌شناخت و دچار منیت نمی‌شد، با تکامل علمی وضعیت معنوی بهتری داشت، بیان داشت: اگر این امر رخ می‌داد دیگر مسائلی مانند آنچه آمریکا در ویتنام، عراق و افغانستان ایجاد کرد، رخ نمی‌داد.

وی در پایان با تأکید براینکه تنها راه بشر رجوع به حق است، خاطرنشان کرد: تنها راه نجات از این منجلاب اخلاقی بازگشت به اسلام است و اینکه برگردیم به اصلی که بودیم و باید ایمان و یقین داشته باشیم که زندگی مرحله‌ای به مرحله‌ای رفتن است و فناپذیر نیست.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار