کد خبر:۱۹۸۷۴۳
همزمان با تشدید درگیری ها در حلب؛
وزیر امور خارجه فرانسه خواستار برگزاری نشستی فوری درباره سوریه شد
وزیر امور خارجه روسیه که در حخال حاضر یاست دوره ای شورای امنیت را برعهده دارد خواستار برگزاری نشستی فوری درباره سوریه شد.
به گزارش خبرنگار حوزه بینالملل «خبرگزاری دانشجو» به نقل از الحیات، وزیر امور خارجه روسیه که در حال حاضر یاست دوره ای شورای امنیت را برعهده دارد خواستار برگزاری نشستی فوری درباره سوریه شد.
لوران فابیوس وزیر امور خارجه فرانسه در مصاحبه با رادیو ار تی ال فرانسه عنوان کرد که، به منظور توقف کامل درگیریهای خونین در سوریه خود وی ریاست این نشست را برعهده خواهد گرفت.
ایشان در ادامه خاطر نشان کردند که، وضع کنونی سوریه بسیار تأسف بار است و ما هرروزه شاهد کشتار بیش از صد شهروند بی گناه سوری می باشیم که بدون هیچ گونه گناهی قربانی درگیری های داخلی سوریه شده اند.
این در حالی است که طبق گفته ناظران سازمان ملل در سوریه، بسیاری از شهر های سوریه بویژه حلب در آستانه جنگ داخلی به سر می برند و حمایت کشورهای غربی و همسایگان مخالف سوریه در تأمین سلاح های سنگین مخالفان بر شدت این درگیری ها خواهد افزود.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰