آخرین اخبار:
کد خبر:۲۰۲۱۸۷
وزير بهداشت خبر داد:

دستياران پزشكي بيمه مي‌شوند/نياز به 10 هزار پزشك ديگر در طرح پزشك خانواده

وزير بهداشت از متعهد كردن دانشگاه‌هاي علوم پزشكي به اجراي طرح بيمه دستياران پزشكي از سوي وزارت بهداشت خبر داد.
به گزارش خبرنگار علمي «خبرگزاري دانشجو»، مرضيه وحيد دستجردي صبح امروز در مراسم گراميداشت روز پزشك در دانشگاه علوم پزشكي تهران گفت: دانشگاه‌هاي علوم پزشكي را متعهد كرده‌ايم كه تمام دستياران را بيمه كنند و پس از اجراي اين طرح، كارورزان و انترن‌ها تحت پوشش بيمه قرار مي‌گيرند.

وي افزود: توسعه برنامه پزشك خانواده را در نظر داريم كه در حال حاضر اين طرح در 5 استان اجرا شده و در بقيه استان‌ها نيز ادامه مي‌يابد.

وزير بهداشت خاطرنشان كرد: دريافتي‌هاي پزشكان خانواده نيز بزودي بهبود مي‌يابد و به طور كلي اين طرح ساماندهي مي‌شود.

دستجردي در ادامه از رونمايي داروهايي با فناوري بالا طي 2 هفته آينده خبر داد و گفت: از رئيس جمهور دعوت كرديم تا پيش از آغاز اجلاس سران كشورهاي غيرمتعهد در برنامه رونمايي از 8 دارو با فناوري بالا و 8 كيت آزمايشگاهي بسيار مهم حضور داشته باشند.

وي گفت: تا پايان امسال نيز حداقل 15 نوع دارو و تجهيزات پزشكي در زمينه بيماري‌هاي سرطان ريه، سرطان پروستات، سرطان سينه، درمان بيماري‌هاي نازايي و غيره رونمايي مي‌شود.

وزير بهداشت در رابطه با اشاره به كمبود پزشك براي طرح پزشك خانواده گفت: در حال حاضر 20 هزار پزشك داريم، ولي براي اجراي كامل اين طرح به 30 هزار پزشك نياز است.

دستجردي تصريح كرد: همچنين مراكز بهداشتي و درماني جديد نيز قرار است ساخته شود و خانه‌هاي بهداشت فرسوده هم نوسازي مي‌شوند.
 
وي با اشاره به نقش داروسازان در خدمات‌رساني به مردم گفت: داروسازان خدمات قابل تقديري ارائه مي‌دهند و دسترسي مردم به داروخانه‌ها نيز زياد است؛ به طوري كه 8000 داروخانه در كشور وجود دارد و بايد تعرفه‌هاي حق فني داروسازان در بخش دولتي و خصوصي را نيز ساماندهي كنيم.

وزير بهداشت خاطرنشان كرد: البته سازمان‌هاي بيمه‌گر هم به داروخانه‌ها بدهي دارند كه بايد پرداخت كنند.
 
دستجردي در رابطه با كمبود پرستار در كشور گفت:‌ مجوزهايي را براي استخدام پرستار به دانشگاه‌هاي علوم پزشكي داديم كه در شهرستان‌ها نيروهاي انساني مورد نياز جذب شدند، ولي در تهران با توجه به حجم زياد مراكز درماني هنوز سه دانشگاه علوم پزشكي نتوانستند به طور كامل نيروي انساني پرستار را جذب كنند كه بايد ورودي پرستاري به دانشگاه‌ها را افزايش دهند تا بتوانند كمبود نيروي پرستار را جبران كنند، البته افزايش ظرفيت نيز تا 4 سال بعد سبب جبران كمبود نيرو مي‌شود.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار