مراسم سوگواري يك جوان بحريني به صحنه سركوب معترضان تبديل شد
آخرین اخبار:
کد خبر:۲۰۲۲۶۴

مراسم سوگواري يك جوان بحريني به صحنه سركوب معترضان تبديل شد

نيروهاي امنيتي بحرين با حمله به شركت كنندگان در مراسم سوگواري يك جوان بحريني كه در تظاهرات روز قدس به قتل رسيد،‌ چند تن را زخمي و چند تن ديگر را بازداشت كردند.
به گزارش خبرنگار حوزه بين الملل «خبرگزاري دانشجو» به نقل از السفير،‌ شركت كنندگان در مراسم سوگواري حسام الحداد، كه در راهپيمايي روز قدس به دست نيروهاي امنيتي كشته شده بود، مورد حمله پليس بحرين قرار گرفتند.

نيروهاي آل خليفه با حمله به معترضان بحريني كه در مراسم سوگواري الحداد 16 ساله شركت كرده بودند،‌ چند تن از آنان را زخمي كرده و دست كم هشت تن را بازداشت كردند.

منابع خبري از بحرين گزارش دادند نيروهاي آل خليفه با محاصره مناطق شرقي منامه كه محل دفن حسام الحداد در آنجا واقع است،‌ مانع از رسيدن خانواده وي و معترضان بر سر مزار وي شدند.
 
پايگاه خبري الوفاق در بحرين نيز نوشت كه با وجود سركوب هاي شديد امنيتي نيروهاي پليس كه با پشتيباني افراد ناشناس صورت مي گيرد،‌ معترضان دست به تظاهرات و اعتراض در مقابل منزل حسام الحداد زدند.
 
پربازدیدترین آخرین اخبار