کد خبر:۲۰۲۷۰۶
حجت الاسلام ضیاء توحیدی:
وهابیت خطری بزرگ برای دین اسلام و کشورهای اسلامی است
استاد حوزه و دانشگاههای کشور وهابیت را خطری بزرگ برای دین اسلام و کشورهای اسلامی دانست و گفت: وهابیون با انجام کارهای خلاف مدعیاند که با بدعتها مبارزه میکنند.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از اردبیل، حجت الاسلام ضیاء توحیدی امروز در همایش «بصیرت افزایی بسیجیان» که به مناسبت سالروز تخریب حرم ائمه بقیع توسط وهابیون در سالن ولایت اردبیل برگزارشد، اظهار داشت: آل سعود وام دار وهابیت بوده و به فکر قدرت خود هستند.
وی با بیان اینکه عربستان برای تبلیغ وهابیت سرمایه گذاری کرده است، افزود: بیشتر بخش های مذهبی عربستان در دست وهابیون است و آنان تفکرات وهابیت را تلقین می کنند تا مردم دنیا از اسلام متنفر شوند.
این استاد حوزه و دانشگاه با بیان اینکه معرفی اسلام به عنوان دین خشونت خیانت بزرگ آل سعود و وهابیت به اسلام است، افزود: وهابیون با دروغ و تهمت و بدعت دین اسلام را دین خشونت و جنگ معرفی می کنند.
حجت الاسلام توحیدی وهابیت را خطری بزرگ برای دین اسلام و کشورهای اسلامی دانست و افزود: وهابیون با انجام کارهای خلاف مدعی اند که با بدعت ها مبارزه می کنند و با آموزش وهابیت در دانشگاه ها و مدارس عربستان تفکر وهابی را گسترش می دهند.
وی تصریح کرد: آنها دین عطوفت و مهربانی را به عنوان دین جنگ و خشونت معرفی می کنند، این در حالی است که تمام جنگ های اسلام جنگ دفاعی بوده و در دفاع از مستضعفین صورت گرفته است.
حجت الاسلام توحیدی تصریح کرد: وهابیت دو دستگی و درگیری بین مردم و ملت ها ایجاد می کند، چرا که از اتحاد ملت ها می ترسد و می داند که اگر ملتی اختلافات داخلی داشته باشد نمی تواند به پیروزی برسد.
این استاد حوزه و دانشگاه با اشاره به گسترش اسلام گرایی در دنیا بیان داشت: رشد بی دینی و عدم اعتقاد به خداوند خواسته آمریکا و اسرائیل است، چرا که آنها از گسترش اسلام و تشیع در هراس اند.
وی وهابیون را منفورترین و نافهم ترین انسانها دانست و گفت: وهابیون با شبهه افکنی ها به تبلیغ فرقه خود در ایران می پردازند، بنابراین باید به صورت تخصصی با این تبلیغات مقابله کرد.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.