کد خبر:۲۰۳۴۵۶
معاون رئيس جمهور فيليپين در اجلاس غير متعهدها:
براي حل منازعات بينالمللي بايد شكاف ميان ملتها از بين برود
معاون رئيس جمهور فيليپين در سخنراني در اجلاس غير متعهدها گفت: بايد شكافهاي كه باعث بيعدالتي و منازعات بينالمللي ميشود از بين برود.
به گزارش خبرنگار بين الملل «خبرگزاري دانشجو» معاون رئيس جمهور فيليپين كه در رأس هيئت سياسي اين كشور در اجلاس سران نم شركت كرده بود در سخنراني خود در اين اجلاس از رياست ايران براي دوره آتي در جنبش غير متعهدها اعلام حمايت كرد.
وي با اشاره به اينكه در شرايط كنوني براي رسيدن به صلح و برابري بايد در پارادايم جديدي در نظام بين المللي زندگي كنيم افزود: بايد شكاف ميان ملتها كه باعث بيعدالتي و منازعات بينالمللي مي شود از ميان برود.
وي همچنين با اشاره به ابتكار عمل ايران در سال 2001 براي پيشنهاد گفتوگو تمدنها تصريح كرد: كنفرانسي در اين باره و براي ايجاد گفتوگو ميان تمدنها و مذاهب موجود ميان اعضاي جنبش عدم تعهد در فيليپين برگزار شده است.
وي در ادامه با اشاره به اعمال بيقانوني از سوي برخي قدرتها در عرصه بين المللي تأكيد كرد: در آينده نزديك و در 67 مجمع عمومي سازمان ملل نشستي با عنوان حاكميت قانون را خواهيم داشت كه اميد ميرود تأثيرگذاري اعضاي نم در اين نشست مانع از ادامه بيقانونيهاي بين المللي شود.
وي افزود: در پرتو توافقات بينالمللي و اجراي قوانين بينالمللي ما سعي كردهايم منازعات خود را در غرب سواحل فيليپين حل كنيم.
اجلاس دو روزه سران غيرمتعهدها تا دقايقي ديگر با برگزاري جلسه اختتاميه و اعلام بيانيه پاياني به كار خود پايان ميدهد.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰