کد خبر:۲۰۳۷۶۲
یک فعال دینی در جمع خادمان ولایت فارس:
مانند چشمه فکر، طرح ایده جدید و خلاقیت داشته باشید
یک فعال دینی گفت: فرق چاه با چشمه این است که چاه جوشان و خروشان نیست بلکه چشمه این طور است؛ پیامبر(ص) فرمودند: مانند چاه نباشید و فکر جدید، طرح جدید، ایده جدید و خلاقیت داشته باشید و بدانید که لطف خدا بوده است...
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از شیراز، حجت الاسلام دهقان امروز در جمع خادمان ولایت در پنجمین دوره طرح ولایت استانی فارس در مجموعه یاوران مهدی (عج)، در رابطه با اهمیت کار خداپسند، با اشاره به حدیثی از حضرت محمد(ص) گفت: کونوا ینابیع الحکمة مصابیح الهدی (بحارالانوار ج2صفحه 38) چشمه های حکمت باشید و چراغ های هدایت.
وی بیان کرد: بچه های بسیجی که این جا برای یک عده کار می کنید، خداوند شما را انتخاب کرده است؛ باید قدر این سختی ها را بدانید و خدا را به خاطر این نعمت شکر گذار باشید.
این فعال دینی با طرح یک سوال در رابطه با فرق چاه و چشمه تصریح کرد: فرق چاه با چشمه این است که چاه جوشان و خروشان نیست بلکه چشمه این طور است؛ پیامبر(ص) فرمودند: مانند چاه نباشید و فکر جدید، طرح جدید، ایده جدید و خلاقیت داشته باشید و بدانید که لطف خدا بوده است که شما به این جا رسیدید چرا که بر اساس آیه 21 سوره نور گفته شده اگر فضل خدا و رحمت خدا برشما نبود هیچ کدام از شما تزکیه نمی شدید.
دهقان اظهار داشت: حال برای این مسیری که انتخاب کردید شرایط و ویژگی هایی است که شما آن ها را متذکر شوید:
1- نیت الهی و خالص داشته باشید، امام حسن عسکری(ع) می فرماید: اگر همه دنیا را لقمه کنند و بگذارند در دهان کسی که کارش خالص است باز کم است.
2- سعی کنید در این راه حتی یک نفر هم که شده است هدایت کنید چرا که ارزش هدایت یک نفر بیشتر از همه ی دنیا است.
3- ایجاد تخصص در کار خود؛ چرا که کسی که در کارش تخصص نداشته باشد فسادش بیشتر از اصلاح آن است.
این مدرس حوزه گفت: در این مسیر باید نکاتی را متذکر شویم1:- در اولین کار شما باید افراد را بشناسید چرا که پیامبر(ص) می فرمایند: مردم گنج هایی هستند مثل گنجهای طلا و نقره و استفاده از این معدن شرط هایی دارد که از جمله آن:شناخت- استخراج- تصفیه می باشد؛ پس ما باید افرادی که اردو می آیند را بشناسیم.
2- تبلیغات غیر مستقیم، فضاسازی، استفاده از حدیث و شعر و ...
3- تنوع در برنامه ها
4- تهیه یک جزوه به نام ره توشه اردو
وی بیان کرد: مسأله مهم دیگر این است که در این برنامه به افراد مسئولیت دهیم و در این دوره هر کدام از شما باید حداقل 10 نیرو جمع کنید و به آن ها مسئولیت دهید و استعدادیابی کنید و متناسب با زمان و مکان به افراد مسئولیت دهید.
5- همت عالی داشته باشید، اگر کسی از شما بهتر بود کار را بدید تا انجام دهد.
6- سعی کنید الگوی عملی داشته باشید.
7- مساله خیلی مهم دیگر ایجاد جایگاه معنویت در اردو می باشد. باید برای نماز اول وقت و جماعت دلتان شور بزند. و هنگام نماز کلاس ها را تعطیل کنید تا همه برای نماز جماعت آماده شوند.
8- بصیرت داشته باشید.
9- هم خود جامع باشید و هم دیگران را به این کار ترغیب کنید.
10- به دیگران موضوع دهید تا بروند دنبالش و دراین زمینه اطلاعات کسب کنند.
وی در پایان اظهار امیدواری کرد: با به کار بردن این روش ها بتوانید خدام خوبی باشید و در کنار شما از همین گروهی که برای آموزش آمده اند بهترین خدام تربیت شوند.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰