خاتمي كانديدا شود حمايت مي‌كنيم/ اصلاح طلبان مجلس به لاريجاني راي دادند
آخرین اخبار:
کد خبر:۲۰۳۷۸۱
کواکبیان در دانشگاه صنعتی شریف:

خاتمي كانديدا شود حمايت مي‌كنيم/ اصلاح طلبان مجلس به لاريجاني راي دادند

دبیرکل حزب مردم سالاری گفت: اصلاح طلبان در انتخاب رئيس مجلس به لاريجاني راي دادند و اگر لاريجاني رئيس شد 35 نفر اصلاح طلب حاضر در مجلس در انتخاب او موثر بودند.
به گزارش خبرنگار سياسي «خبرگزاري دانشجو»، مصطفي كواكبيان عصر امروز در نشست اتحادیه انجمن هاي اسلامي دانشجويان مستقل دانشگاه‌هاي سراسر كشور در دانشگاه صنعتی شریف گفت: اصلاحات نه تنها از نگاه برخي ميكروب نيست بلكه هدف اوليايي خدا نيز بوده است.

وي حل مشكلات بشري را با رفورم وانقلاب دانست و تأكيد كرد: بايد گفت اصلاح اسلامي علاوه بر رفروم و انقلاب است.

دبیرکل حزب مردم سالاری ادامه داد: در اسلام اصلاح يعني رفع نابساماني‌ها كه بايد جهت گيري خدايي داشته و راهبرد انتخاب شده در زمينه‌هاي مختلف با توكل به خدا باشد.

کواکبیان افزود: اميدواريم در زندگي با اين رويكرد با توكلي الهي و جهت الهي حركت كنيم.

اين نماينده اصلاح طلب مجلس هشتم افزود: اگر شما دانشجويان نابساماني در اموري مي‌بينيد و سكوت مي‌كنيد بايد كلمه اسلام را در جنبش دانشجويي حذف كنيد.

وي ادامه داد:‌ جنبش دانشجويي نبايد در هيچ زمينه‌اي بي تفاوت باشد و سكوت كند و بايد بر تعبيري كه رهبري به كار برد كه خدا لعنت كند دست‌هايی كه نمي‌گذارد دانشجوي ما سياسي باشد تأكيد كنيم.
 
کواکبیان زمزمه اصلاحات را از انتخابات مجلس ششم دانست و ادامه داد: اصلاحاتي كه مدنظر ماست ضدارزشي نيست و هر كس عليه ارزش‌هاي ديني عمل كند از نظر ما اصلاح طلب نيست.

دبیرکل حزب مردم سالاری ادامه داد: آنها كه اصلاح طلبان را متهم به عمل خلاف ارزش‌هاي ديني مي كنند در اشتباه اند چرا كه كساني كه ما مي‌شناسيم مويد ارزش هاي ديني هستند و بحث ولايت فقيه هم در ارزش هاي ديني مطرح است.

وی ادامه داد: كسي كه اصلاح طلب است و قانون اساسي را قبول ندارد بايد اسم خود را برانداز بنامد چرا كه اصلاح طلب در چهارچوب نظام فعاليت مي‌كند.

اين فعال اصلاح طلب ادامه داد‌: عده‌اي دوست دارند براي اينكه رقيب را از ميدان خارج كنند بگويند اصلاح طلبان ضدنظام هستند در حالي كه ما در خط امام و نظام و معتقد به ولايت فقيه هستيم.

کواکبیان ادامه داد:‌ در قانون اساسي نيازهاي مردم و خواسته‌هاي مردم شرط است و بايد ديد خواسته‌هاي مردم چيست و البته اين خواسته ها هم در چهارچوب ارزش هاي ديني و منافع ملي است.

وي منافع ملي را يكي از مهم‌ترين نكات برشمرد و گفت:  در اجلاس نم حزب مردم سالاري بيانيه داد كه اميد داريم كه تمام مشكلات جهان اسلام حل شود اما نگاه ابتدا بايد به منافع ملي باشد.

دبیرکل حزب مردم سالاری ادامه داد: در اجلاس نم خواستار پيگيري ترور دانشمندان هسته‌اي و اقدامات بين المللي بوديم و همچنين بايد حقوق زندانيان ايراني در خارج از كشور را پيگيري كنيم.

کواکبیان خواستار روابط خوب با همسايگان شد و تصريح كرد: انتظار داشتيم با آمدن مرسي افتتاح سفارت مصر را در ايران شاهد باشيم.

وي ادامه داد: بايد پرونده هسته اي از شوراي امنيت به شوراي حكام بيايد و بايد از ظرفيت رياست و اجلاس نم نهايت استفاده را ببريم.

دبیرکل حزب مردم سالاری افزود: اصلاحات در انحصار شخص و يا حزب خاصي نيست و اينكه ما بگويم اگر فلان حزب نيست اصلاحات تعطيل است اين اشتباه است چون اصلاحات مربوط به مردم است.

كواكبيان در ادامه سخنان خود افزود: اگر خاتمي بيايد از او حمايت مي‌كنيم اما اينكه اگر نيامدن وي را به پاي اتمام اصلاحات بدانيم اشتباه خواهد بود.

وي گفت: بعضي‌ها مي گويند و تكرار مي‌كنند كه اصلاحات مرد و اين تكرار بيانگر اين است كه اصلاحات زنده است.

اين فعال اصلاح‌طلب در ادامه به انتخابات مجلس اشاره كرد و گفت: از هشتاد نفر باقي مانده در ليست اصلاح طلبان كه تأييد صلاحيت شدند 35 نفر به مجلس راه يافتند و این یعنی علي‌رغم همه محدوديت‌ها نصف كانديداها به مجلس راه يافتند.

کواکبیان ادامه داد:‌ در صحن مجلس يك عده به دنبال رياست حداد عادل بودند كه موفق نبودند و اگر لاريجاني رئيس مجلس شد 35 نفر اصلاح طلب حاضر در مجلس هم نقش موثري داشتند.

وي ادامه داد: برخي اصولگرايان راي مردم را مبناي حكومت نمي‌دانند و معتقدند كه تشريفاتي و تو دهن استكبار زدن است.

دبیرکل حزب مردم سالاری افزود: مردم سالاري و تعريف منافع ملي و تفسير قانون اساسي از برخي از اختلاف نظرات ما با دوستان اصولگرا است.

کواکبیان ادامه داد: بحث ساختار نظام هم اگر مدنظر ما باشد معتقديم بايد در چهارچوب قانون اساسي شكل گيرد.

وي اظهار نظر در مورد خاتمي و دوره اصلاحات و ضربه زدن وي به نظام را مردود دانست و گفت: حزب مردم سالاري در كشور داراي دفاتر مختلفي است و در مجموع اصلاحات بدون مطالبات مردمي معنا ندارد و هرجا خواست مردم است اصلاحات آنجاست.

دبیرکل حزب مردم سالاری در پاسخ به سوالي در مورد حمايت از خاتمي و ولايي نبودن وي گفت: اين نظر شماست و كساني را كه شوراي نگهبان تأكيد كرد‌ مورد حمايت خواهند بود و شوراي نگهبان بناي تشخيص است.

كواكبيان در اظهارنظري قضا و قدر الهي را باعث راي نياوردن خود دانست و گفت: نسبت به دوره قبل از انتخابات چند هزارتایي راي بيشتر آوردم.

اين فعال اصلاح طلب در مورد كانديداهاي اصلاح طلبان در تهران گفت: هفت يا هشت نفر از كانديدهاي ما در تهران حضور داشتند كه در مجموع نبايد تهران را ملاك قرار داد هرچند اصلي ترين كانديداهاي ما تأييد صلاحيت نشدند و بايد گفت در تهران موفقيتي نداشتيم.

وي احمدي‌نژاد حال حاضر را پخته تر از احمدي نژاد سابق دانست و گفت: وي مي‌خواست يك روزه مديريت جهان را در دست گيرد.

كواكبيان ايجاد حساسيت‌هاي بي‌جا و هزينه دادن هاي بي‌دليل در سياست خارجي را مورد انتقاد قرار داد و تأكيد كرد: در بحث هسته‌اي مشكل اصلي ما امريكاست و رفتن به پارچين و مسائل ديگر بهانه‌اي بيش نيست.

دبیرکل حزب مردم سالاری به اظهار نظر كي‌سينجر اشاره كرد و گفت: در بحث هسته‌اي به ديپلماسي نياز داريم و معتقديم بايد از حقوق هسته‌اي دفاع كرد و تا جايي كه مي‌توان با كار ديپلماسي از صدور قطعنامه جلوگيري كنيم.

وي با اشاره به اينكه در دوره خاتمي هيچ‌ قطعنامه‌اي عليه ايران صادر نشد افزود: اگر در دوره خاتمي هم شاهد عقب‌نشيني بوديم اشتباه بوده است.

کواکبیان با ابراز خرسندي از ديپلماسي قوي جمهوري اسلامي ايران در اجلاس نم افزود: در اين اجلاس اسنادي كه مي‌خواستيم را به تصويب رسانيدم و در مجموع بايد از دست‌اندكاران تشكر كرد.

دبیرکل حزب مردم سالاری بار ديگر به سياست خارجي احمدي نژاد خرده گرفت و گفت: در مورد قطعنامه‌اي كه عربستان به سازمان ملل برد ليبي بعد از قذافي و مصر بعد از مبارك عليه ما راي دادند و اگر ديپلماسي ما قوي‌تر بود شايد راي منفي نمي‌دادند.

وي عقب‌نشيني در بحث هسته‌اي و يا صدور قطعنامه را اشتباه دانست و خاطرنشان كرد: مي‌توان راه سومي به عنوان ديپلماسي فعال را در نظر گرفت.

کواکبیان در پاسخ به سوالي مبني بر نتيجه تساهل و تسامح دوم خردادي‌ها محور شرارت قرار گرفتن ايران گفت: اين صحبت شما اهانت غيرمستقيم به كل نظام است چرا كه در دوره احمدي‌نژاد و خاتمي تصميم با نظر رهبري گرفته شده است.

دبیرکل حزب مردم سالاری با بيان اينكه مي توان در بحث هسته‌اي نه مانند احمدي‌نژاد رفتار كرد نه خاتمي گفت: اگر در مجلس نهم نيز حضور پيدا مي كردم به فراكسيون رهروان ولايت نمي‌رفتم.

وي در خصوص استفاده احتمالي از چهره اصولگرايان توسط اصلاح طلبان در انتخابات گفت: اين قضيه كاملا مردود است و شديدا آن را تكذيب مي‌كنم ولي در بحث كابينه وحدت ملي صحبت پس از انتخابات خواهد بود.

کواکبیان در ادامه به طرح مناسك حزب مردم سالاري اشاره كرد و گفت: مناسك كه مخفف مجمع نخبگان اصلاح طلبان سراسر كشور است اگر شكل بگيرد و به كانديداي واحد برسند مدنظر اصلاح طلبان خواهد بود.

دبیرکل حزب مردم سالاری در ادامه به صدا و سيما انتقاد كرد و گفت: صدا و سيما در قضيه 88 نخواست بين معترضين و مخالفين نظام و اغتشاش‌گران تفاوت قائل شود.

وی شرط گذاري و اعلام برائت اصلاح طلبان از فتنه گران براي حضور در انتخابات را درست ندانست و گفت: اگر اين طور باشد بايد براي حضور اصولگرايان هم شرط برائت از احمدي‌نژاد با توجه به گروه انحرافي و خانه نشيني 11 روزه آن را در نظر بگيريم.

کواکبیان مشكلات اقتصادي، فرهنگي و سياسي را به پاي اصولگرايان نوشت و در ادامه به فيلم قلاده‌هاي طلا نيز اشاره كرد و گفت:  برخي فيلم‌ها به راحتي مجوز مي‌گيرند اما برخي ديگر از فيلم‌ها و سناريوها در ارشاد بايكوت مي‌شوند.
پربازدیدترین آخرین اخبار