کد خبر:۲۰۵۸۷۰
آیت الله خاتمی:
موج دوم بیداری اسلامی با اهانت به پیامبر(ص) راه افتاده است/ هتاکیها استکبار جهانی را از ریشه نابود خواهد کرد
امام جمعه تهران با اشاره به اینکه اهانت به پیامبر اکرم(ص) موج دوم بیداری اسلامی را در جوامع اسلامی و غیر اسلامی به راه انداخته است، گفت: این موج عظیم طوفانی را تشکیل داده و پس از آن سونامی میشود و در نهایت آمریکا و استکبار جهانی را از ریشه نابود خواهد کرد.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از قم، آیت الله سید احمد خاتمی در تجمع طلاب و روحانیون حوزه علمیه که پیش از ظهر امروز در مدرسه فیضیه با حضور آیت الله استادی، دبیر شورای عالی حوزه؛ آیت الله حسینی بوشهری، مدیر حوزه های علمیه سراسر کشور و حجت الاسلام سعیدی، تولیت آستانه حضرت معصومه(س) برگزار شد، با اشاره به اینکه فیلم آمریکایی صهیونیستی اهانت به پیامبر اکرم(ص) برای نشان دادن چهره ای نادرست از مسلمانان است، گفت: حوزویان در تجمع بزرگ خود در مدرسه فیضیه تاسف و تاثر خود را از این عمل شنیع که به سرکردگی استکبار جهانی برنامه ریزی شده است، اعلام می دارند.
عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه با اشاره به اینکه تجمع بزرگ طلاب و روحانیون حوزه علمیه به عنوان تبری از دشمنان است، ابراز داشت: این توهین ها به پیامبر(ص) از آغاز بعثت شروع شده و تا به امروز نیز ادامه داشته است.
امام جمعه تهران با بیان اینکه توهین و تخریب اسلام به صورت برنامه ریزی شده در طول دوران های مختلف شکل گرفته است، خاطرنشان کرد: این جنایات و ترورهای شخصیتی پیامبر(ص) همانند ادوار گذشته ناکام خواهد ماند.
وی با بیان اینکه مراجع اعظام تجلی حوزه علمیه هستند، اظهار داشت: مراجع بزرگوار از آغاز توهین ها به ساحت مقدس پیامبر(ص) و همچنین اسلام و مسلمین موضع جانانه و محکمی در برابر این اعمال گرفتند.
خاتمی با تاکید بر اینکه مراجع، علما و طلاب ساخت این فیلم را محکوم کرده اند، اذعان داشت: پیام ویژه حوزه علمیه این است که از همین ابتدای سال تحصیلی از وظایف اجتماعی و سیاسی خود غافل نبوده و در صحنه دفاع از ارزش های اسلامی با تمام قدرت حاضر است.
عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه با اشاره به اینکه اهانت به پیامبر اکرم(ص) موج دوم بیداری اسلامی را در جوامع اسلامی و غیر اسلامی به راه انداخته است، گفت: این موج عظیم طوفانی را تشکیل داده و پس از آن سونامی می شود و در نهایت آمریکا و استکبار جهانی را از ریشه نابود خواهد کرد.
خاطرنشان می شود، در ابتدای این تجمع متن بیانیه مقام معظم رهبری در محکومیت فیلم اهانت به پیامبر اکرم(ص) و مقدسات اسلامی قرائت شد.
فضای مدرسه فیضه از شعارهای کوبنده طلاب در محکومیت این اهانت طنین انداز شده بود و همه خواستار خروش همه مسلمانان علیه بی حرمتی به پیامبر اکرم(ص) شدند.
طلاب با شعارهای «سکوت هر مسلمان خیانت است به قرآن»، «مرگ بر آمریکا»، «مرگ بر اسرائیل» مسببان اصلی این اعمال را استکبار جهانی معرفی کردند.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰