کد خبر:۲۰۶۳۴۸
رئيس دانشگاه علوم پزشكي ياسوج:
با ورود طب غربي، از طب سنتي خودمان دور مانديم
رئيس دانشگاه علوم پزشكي ياسوج به وضعيت طب سنتي در كشورمان اشاره كرد و گفت: در ايران، با ورود طب غربي از طب سنتي خودمان دور مانديم و آن را كنار گذاشتيم.
سيد حسام الدين نبوي زاده در گفتوگو با خبرنگار «خبرگزاري دانشجو» در ياسوج، با اشاره به شيوه هاي تدريس مرسوم در دانشگاه هاي جهان در حوزه پزشكي و بهداشتي تصريح كرد: شيوه تدريس هر كشور با توجه به امكانات و شرايط مختلف فرق مي كند كه برخي به شيوه اينترگريت و برخي علوم پايه و علوم باليني با هم تدريس مي كنند.
وي افزود: مسئولان آموزشي براي ارتقاي شيوه هاي تدريس علوم پزشكي نظرها و شيوه هاي جديدي ارائه دادند و براي ايجاد شيوه هاي جديد آموزشي توسط اساتيد براي آنها امتياز قرار دادند.
رئيس دانشگاه علوم پزشكي ياسوج با اشاره به شيوه هاي ارتقاي درجه علمي اساتيد بيان داشت: اساتيد علوم پزشكي براي ارتقاي رتبه علمي بايد مقاله آموزشي ارائه دهند كه نشان دهنده اين نكته باشد كه نحوه جديدي از آموزش را دارند، تجربه مي كنند.
نبوي زاده در پاسخ به سوال خبرنگار اين خبرگزاري در خصوص جايگاه طب سنتي در ايران و از ديدگاه وزارت بهداشت گفت: برخي مسائل طب سنتي از نظر علوم جديد قابل قبول، و برخي قابل قبول نيست كه بايد مورد آزمايش قرار بگيرند كه هر كسي به خودش اين اجازه را ندهد تا در طب سنتي مشغول به فعاليت شود و تجويز دارو و حجامت انجام دهد.
وي افزود: انجمن هاي طب سنتي در كشور وجود دارد كه به اين كار مشغول هستند؛ اما تا از نظر علمي و با راهكار هاي علمي و با انجام تحقيقات لازم به نتيجه نرسند، مورد تاييد وزارت بهداشت نيستند.
رئيس دانشگاه علوم پزشكي ياسوج كليت طب سنتي را مورد قبول وزارت بهداشت عنوان كرد و گفت: طب سنتي به عنوان يك طب آلترناتيو در تمام دنيا در حال بررسي است و هر كشوري طب سنتي خودش را دارد كه در آن كشور مورد توجه قرار مي گيرد
نبوي زاده بيان كرد: با ورود طب غربي، ما از طب سنتي خودمان دور مانديم و آن را كنار گذاشتيم و ليكن دوباره نگاه جديدي به اين طب شده است و در برخي دانشگاه ها طب سنتي به عنوان يك تخصص پيگيري مي شود؛ اما جاي كار زيادي دارد تا مسائل مربوط به اين طب كاملا علمي شود.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.